avcılar escort
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Le Pain

Kuşadası’nda polis aranan şahıslara göz açtırmıyor

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2025 - 18:54, Güncelleme: 12.03.2025 - 18:32 1003 kez okundu.
 

Kuşadası’nda polis aranan şahıslara göz açtırmıyor

Kuşadası’nda polis aranan şahıslara göz açtırmıyor

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Öztürk Sokak üzerinde yapılan denetimlerde yakalanan T.Y.’nin (33), yapılan UYAP sorgulamasında Söke İlamat ve İnfaz Bürosunca ’kasten öldürme’ suçundan arandığı ve 12 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.Ayrıca Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Değirmendere Mahallesi Sanayi Caddesi’nde M.Ö. (43) isimli şüpheliyi yapılan başarılı operasyonla saklandığı yerde kıskıvrak yakaladı. Yapılan UYAP sorgulamasında ise şüphelinin Konya İlamat ve İnfaz Bürosunca ’silahla birden fazla kişi ile birlikte konutta geceleyin yağma’, Konya Asliye Ceza İlamat Bürosunca ’kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak’ ve ’ruhsatsız ateşli mermileri satın alma, taşıma veya bulundurma’ suçlarından toplamda 24 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi. Yakalanan şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kuşadası’nda polis aranan şahıslara göz açtırmıyor
Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Öztürk Sokak üzerinde yapılan denetimlerde yakalanan T.Y.’nin (33), yapılan UYAP sorgulamasında Söke İlamat ve İnfaz Bürosunca ’kasten öldürme’ suçundan arandığı ve 12 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.
Ayrıca Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Değirmendere Mahallesi Sanayi Caddesi’nde M.Ö. (43) isimli şüpheliyi yapılan başarılı operasyonla saklandığı yerde kıskıvrak yakaladı. Yapılan UYAP sorgulamasında ise şüphelinin Konya İlamat ve İnfaz Bürosunca ’silahla birden fazla kişi ile birlikte konutta geceleyin yağma’, Konya Asliye Ceza İlamat Bürosunca ’kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak’ ve ’ruhsatsız ateşli mermileri satın alma, taşıma veya bulundurma’ suçlarından toplamda 24 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi. Yakalanan şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
avcılar escort