Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AK Kadınların motivasyon yemeği

EKONOMİ (AA) - Anadolu Ajansı | 29.11.2015 - 16:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2702+ kez okundu.
 

AK Kadınların motivasyon yemeği

AK Parti Efeler İlçe Kadın Kolları 1 Kasım Genel Seçimlerinde elde etmiş oldukları başarıyı bir araya gelerek kutladı.

AK Parti Efeler İlçe Kadın Kolları bir restaurantta, seçim sonrası motivasyon yemeği düzenledi. AK Parti Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Birgi Çöne’nin düzenlediği yemeğe AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Mediha Turgut ve Efeler Kadın Kolları üyeleri katıldı. AK Kadınların seçimlerde çok çalıştığını ve emek verdiğini söyleyen Çöne, bu yemeği bir sonra ki seçim çalışmaları öncesi motivasyon sağlamak için düzenlediklerini söyledi. Birgi Çöne’den sonra konuşan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Mediha Turgut 7 Haziran seçiminden sonra hiç rehavete düşmeden aynı teşkilat ve kadrolarla çalışmalarına devam ettiklerini ve kadın kolları olarak istikrarı sürdürmek adına üzerlerine düşeni fazlasıyla yaptıklarını söyledi. Turgut, “Bu yolda benimle devam eden başta İlçe Kadın Kolları Başkanıma, tüm ilçe kadın kolları başkanlarımıza ve il yönetiminde ki arkadaşlarıma, mahalle başkanlarımıza ve mahalle teşkilatlarımıza, sandıklarda görevli arkadaşlarımızın hepsine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca bu programı hazırlayan Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Birgi Çöne’ye de programdan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. Ayrıca Başkan Turgut, “her ilçemiz bu etkinliği kendi ilçelerinde yapacağı için bugün burada ilçe kadın kollarımızdan aramıza katılım olmadı” diyerek bilgilendirdi. AK Parti Efeler İlçe Kadın Kolları üyeleri düzenlenen program boyunca coşkuyla eğlendi.
AK Parti Efeler İlçe Kadın Kolları 1 Kasım Genel Seçimlerinde elde etmiş oldukları başarıyı bir araya gelerek kutladı.

AK Parti Efeler İlçe Kadın Kolları bir restaurantta, seçim sonrası motivasyon yemeği düzenledi. AK Parti Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Birgi Çöne’nin düzenlediği yemeğe AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Mediha Turgut ve Efeler Kadın Kolları üyeleri katıldı.

AK Kadınların seçimlerde çok çalıştığını ve emek verdiğini söyleyen Çöne, bu yemeği bir sonra ki seçim çalışmaları öncesi motivasyon sağlamak için düzenlediklerini söyledi.

Birgi Çöne’den sonra konuşan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Mediha Turgut 7 Haziran seçiminden sonra hiç rehavete düşmeden aynı teşkilat ve kadrolarla çalışmalarına devam ettiklerini ve kadın kolları olarak istikrarı sürdürmek adına üzerlerine düşeni fazlasıyla yaptıklarını söyledi. Turgut, “Bu yolda benimle devam eden başta İlçe Kadın Kolları Başkanıma, tüm ilçe kadın kolları başkanlarımıza ve il yönetiminde ki arkadaşlarıma, mahalle başkanlarımıza ve mahalle teşkilatlarımıza, sandıklarda görevli arkadaşlarımızın hepsine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca bu programı hazırlayan Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Birgi Çöne’ye de programdan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Ayrıca Başkan Turgut, “her ilçemiz bu etkinliği kendi ilçelerinde yapacağı için bugün burada ilçe kadın kollarımızdan aramıza katılım olmadı” diyerek bilgilendirdi.

AK Parti Efeler İlçe Kadın Kolları üyeleri düzenlenen program boyunca coşkuyla eğlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.