Özkaya, kendinden emin
Özkaya, kendinden emin
Aydın Ticaret Odası (AYTO) yönetimine talip olan Beyaz Grup Pazar günü gerçekleştirilecek olan organ seçimleri öncesi, projelerini bir kez daha paylaştı.
Aydın Ticaret Odası (AYTO) yönetimine talip olan Beyaz Grup Pazar günü gerçekleştirilecek olan organ seçimleri öncesi, projelerini bir kez daha paylaştı.
AYDIN- Grup adına açıklamayı yapan Ömer Özkaya, seçimi kim kazanırsa kazansın Aydın için mesai harcayacağına inandıklarını söyledi, üyeleri sandık başına davet etti.
Özkaya, Pazar günü gerçekleştirilecek olan organ seçimlerinin şenlik havasında geçeceğini belirterek bütün üyeleri sandık başına davet etti. Aydın’daki 9 oda ile birlikte hareket edeceklerini belirten Özkaya, grubun projelerini başlıklar halinde şöyle sıraladı:
“Üye talepleri doğrultusunda her yıl meslek edindirme kursları açmak, yerel yöneticiler ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte fuar alanı kazandırmak, 'Hukuk Masası' Kurmak, Devlet Desteklerinden Faydalanma Projesi, Aydın’ın Parası Aydın’a Kalsın Projesi, Aydın’da Üretilen Ürünlerin Tanıtımı, Jeotermal Seracılık Projesi, Soğuk Hava Deposu Projesi, İncir Festivali Projesi, Milli Mücadele Parkuru Projesi, Aydın Turizm Potansiyelini Harekete Geçirme Projesi.“
Şeffaf yönetim
Şeffaf yönetim anlayışıyla görev yapacaklarını anlatan Özkaya ve yönetimi, seçimi kazanmaları durumunda iddia ettikleri konuları yargıya taşıyacaklarını belirtti, mevcut Başkan Hakan Ülken ve yönetiminin iddialara belgeler ile cevap vermediğini de sözlerine ekledi. Özkaya, “Şu an şeffaf bir yönetim olduğunu görmüyoruz. Meclis üyelerinden hizmet satın almayacağız söylemi vardı. Basına yansıyanlar var. Biz de söylediklerimizin arkasında olacağız. Usulsüzlüklerin takipçisi olacağız ve yargıya taşıyacağız” dedi.
“Herkesin desteğini aldık”
Daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özkaya, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun grubu desteklediği yönündeki soruya, “Biz herkesin desteğini alarak çıktık yola. Göreve geldiğimizde vekillerimiz ve yerel yönetimlerle birlikte hareket edeceğiz. Ben tek başıma bir hiçim. Ekip olarak varız. Seçilirsek doğru kişilerin, doğru projelerin yanında yer alarak göstereceğiz ” cevabını verdi.
Özkaya, üyelere yönelik baskı yapıldığı iddialar konusunda ise, “Üyelere yönelik, yetki belgesi baskısı var. Yetkisi belgesi olmayan ve alamayan üyeler, seçim günü imza sirküleri ile gelirlerse oy kullanabilirler. O gün olumsuz şeyler yaşanmayacak. Üyeler üzerinde oy ile ilgili baskı var. Kimse kimsenin oyuna ipotek koyamaz. Bunlar ters teper” diye konuştu.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.