avcılar escort
Rıdvan Eşin
Ünüllar Hidrolik

MHP Efeler, seçim startı verdi

SİYASET 05.05.2018 - 19:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4662+ kez okundu.
 

MHP Efeler, seçim startı verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Efeler İlçe Teşkilatı’nın büyük bir heyecan ve coşkuyla 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri için tüm mahalle temsilcilerine bilgilendirme toplantısı ve sunumu gerçekleştirdiği bildirildi.

AYDIN- MHP’den yapılan açıklamaya göre, Efeler İlçe Başkanı Mesut Gümüş, toplantının açılış konuşmasında şunları söyledi. ''24 Haziran 2018’de yapılacak olan seçimler Türk ve İslam Alemi için çok önemlidir. Adeta haçla ve hilalin mücadelesidir. Nasıl ki Kuvai Milliye ruhuyla Yörük Ali Efe ve Kızanları bu topraklarda mücadele ettiyse, bizler de aynı ruh ve kararlılıkla mücadele etmeye devam ediyoruz. Bu seçimlerde hiç olmadığı kadar birbirimize kenetlenip Cumhur ittifakı için mücadele vermeliyiz. Bilge liderimizin Devlet Bahçeli beyin dediği gibi ‘Adam gibi adam olan doğal dürtüsüyle değil, aklıyla, kalbiyle, fikriyle, imanıyla, cesaretiyle hareket edendir. Bu hareket bir kez başladı mı durmak, durdurulmak nedir bilmez, böyle bir ihtimal tanımaz. Hamd olsun, muazzam Millet hareketi devrededir. Buda Cumhur İttifakıdır' sözü bize güç ve kuvvet vermiştir. Bu doğrultularda çalışmalarımızı hız kesmeden devam edeceğiz.'' Başkan Gümüş, konuşmasının bitiminde sözü seçim Koordinasyon Başkanı Mustafa Yılmaz’a bıraktı. Yılmaz, ''Sandık görevlilerimizin yüzde 90'nını teyit edilmiş olarak tamamlamış durumdayız. Bütün sandık görevlilerimizle bire bir temas ederek bilgilendirmelerde bulunduk ama işimiz tabi ki de bitmedi seçimler bitinceye kadar sandıklarımızı terk etmemeliyiz sahip çıkmalıyız ''dedi Daha sonra söz alan, Seçim Hukuk Koordinasyon Başkanı Av. M. Akif Ünlüoğlu da ''Seçim süreci boyunca kurmuş olduğumuz hukuk komitesi, tüm kadrolarımızla sandıklarda oluşan bütün hukuk dışı sorunlar karşısında hazır olacaktır'' dedi ve secim genelgeleri ve yönetmelikler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Teşkilatlanma Koordinasyon Başkanı Levent Varol ise, ''Atandığımız 25 Ocak’tan itibaren hızlı bir şekilde teşkilatlanma çalışmalarına başladık. Erken seçim henüz hiç gündemde yok iken teşkilatlanma konusunda önemli bir yol almıştık. Alınan erken seçim kararı sürecinde teşkilatımız tüm alt birimlerimizle secime hazır durumdaydı. Bundan sonraki süreçte 24 Haziran Seçim Takvimi’ne göre çalışmalarımız hızlanarak devam edecektir'' şeklinde konuştu. MHP Efeler İlçe Başkanı Mesut Gümüş, toplantının sonunda, ''Toplantımıza katılan tüm mahalle temsilcilerimize ve SKM ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür ederim'' diyerek sözlerine son verdi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Efeler İlçe Teşkilatı’nın büyük bir heyecan ve coşkuyla 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri için tüm mahalle temsilcilerine bilgilendirme toplantısı ve sunumu gerçekleştirdiği bildirildi.

AYDIN- MHP’den yapılan açıklamaya göre, Efeler İlçe Başkanı Mesut Gümüş, toplantının açılış konuşmasında şunları söyledi.

''24 Haziran 2018’de yapılacak olan seçimler Türk ve İslam Alemi için çok önemlidir. Adeta haçla ve hilalin mücadelesidir. Nasıl ki Kuvai Milliye ruhuyla Yörük Ali Efe ve Kızanları bu topraklarda mücadele ettiyse, bizler de aynı ruh ve kararlılıkla mücadele etmeye devam ediyoruz.

Bu seçimlerde hiç olmadığı kadar birbirimize kenetlenip Cumhur ittifakı için mücadele vermeliyiz. Bilge liderimizin Devlet Bahçeli beyin dediği gibi ‘Adam gibi adam olan doğal dürtüsüyle değil, aklıyla, kalbiyle, fikriyle, imanıyla, cesaretiyle hareket edendir. Bu hareket bir kez başladı mı durmak, durdurulmak nedir bilmez, böyle bir ihtimal tanımaz. Hamd olsun, muazzam Millet hareketi devrededir. Buda Cumhur İttifakıdır' sözü bize güç ve kuvvet vermiştir. Bu doğrultularda çalışmalarımızı hız kesmeden devam edeceğiz.''

Başkan Gümüş, konuşmasının bitiminde sözü seçim Koordinasyon Başkanı Mustafa Yılmaz’a bıraktı. Yılmaz, ''Sandık görevlilerimizin yüzde 90'nını teyit edilmiş olarak tamamlamış durumdayız. Bütün sandık görevlilerimizle bire bir temas ederek bilgilendirmelerde bulunduk ama işimiz tabi ki de bitmedi seçimler bitinceye kadar sandıklarımızı terk etmemeliyiz sahip çıkmalıyız ''dedi

Daha sonra söz alan, Seçim Hukuk Koordinasyon Başkanı Av. M. Akif Ünlüoğlu da ''Seçim süreci boyunca kurmuş olduğumuz hukuk komitesi, tüm kadrolarımızla sandıklarda oluşan bütün hukuk dışı sorunlar karşısında hazır olacaktır'' dedi ve secim genelgeleri ve yönetmelikler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Teşkilatlanma Koordinasyon Başkanı Levent Varol ise, ''Atandığımız 25 Ocak’tan itibaren hızlı bir şekilde teşkilatlanma çalışmalarına başladık. Erken seçim henüz hiç gündemde yok iken teşkilatlanma konusunda önemli bir yol almıştık. Alınan erken seçim kararı sürecinde teşkilatımız tüm alt birimlerimizle secime hazır durumdaydı. Bundan sonraki süreçte 24 Haziran Seçim Takvimi’ne göre çalışmalarımız hızlanarak devam edecektir'' şeklinde konuştu.

MHP Efeler İlçe Başkanı Mesut Gümüş, toplantının sonunda, ''Toplantımıza katılan tüm mahalle temsilcilerimize ve SKM ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür ederim'' diyerek sözlerine son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
avcılar escort