avcılar escort
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
jesder

Aydın fuar alanını bekliyor

EKONOMİ 31.10.2016 - 19:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2469+ kez okundu.
 

Aydın fuar alanını bekliyor

Aydın’ın yıllardır çözülemeyen sorunlarından birisi olan fuar alanı eksikliği ile ilgili TOBB Yönetim Kurulu Üyesi AYTO Başkanı Hakan Ülken, bir açıklama yaptı.

AYDIN- AYTO Başkanı Ülken, "Tarım, enerji, eğitim, turizm ve sanayi kenti olan Aydın’ımızda hala profesyonel bir fuar alanımız yok” dedi. AYTO Başkanı Ülken, bugüne kadar Aydın’da fuar alanı eksikliğini birçok defa gündeme getirdiklerini ifade ederek, “Büyükşehir olmuş Aydın’ımızda birçok eksiklik gibi fuar alanın da bulunmaması nedeniyle ilimizde yapılabilecek fuarlardan mahrum kalıyoruz. Geçtiğimiz yıl idareten kapalı pazar yerinde, bu yıl yine idareten TARİŞ depolarında gerçekleşecek olan fuarımız içimizi acıtmaktadır” dedi. “İDTM ve AYTO olarak elimizi taşın altına koymaya hazırız” AYTO olarak taşın altına ellerini koymaya hazır olduklarını kaydeden Ülken, şunları söyledi: “Başta TÜYAP ve KOBİ Fuarcılık olmak üzere birçok fuar firmasının Aydınımızda fuar organizasyonları gerçekleştirmek istediklerini, öncelikle ilimize uluslararası tarım ve tarım makineleri fuarı olmak üzere inşaat ve yapı elemanları fuarı, otomotiv fuarı, gıda fuarı ve kitap fuarı organizasyonları yapmak istediklerini ancak fuar alanının olmamasından dolayı gerçekleştiremediklerini üst düzey görüşmelerimizde tespit etmiştik. Bu konuda İstanbul Dünya Ticaret Merkezi de dahil olmak üzere AYTO olarak elimizi taşın altına sokmaya hazır olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Tarım, enerji, turizm, eğitim ve sanayi kenti olarak nitelendirdiğimiz Aydınımızda profesyonel fuar alanı eksikliğimizin giderilmesi için el birliğiyle Kalkınma Bakanlığı güdümlü projesi de dahil olmak üzere tüm kaynakları kullanarak bu problemi ortadan kaldırıp Aydın’ın önünü açmalıyız.”
Aydın’ın yıllardır çözülemeyen sorunlarından birisi olan fuar alanı eksikliği ile ilgili TOBB Yönetim Kurulu Üyesi AYTO Başkanı Hakan Ülken, bir açıklama yaptı.

AYDIN- AYTO Başkanı Ülken, "Tarım, enerji, eğitim, turizm ve sanayi kenti olan Aydın’ımızda hala profesyonel bir fuar alanımız yok” dedi.

AYTO Başkanı Ülken, bugüne kadar Aydın’da fuar alanı eksikliğini birçok defa gündeme getirdiklerini ifade ederek, “Büyükşehir olmuş Aydın’ımızda birçok eksiklik gibi fuar alanın da bulunmaması nedeniyle ilimizde yapılabilecek fuarlardan mahrum kalıyoruz. Geçtiğimiz yıl idareten kapalı pazar yerinde, bu yıl yine idareten TARİŞ depolarında gerçekleşecek olan fuarımız içimizi acıtmaktadır” dedi.

“İDTM ve AYTO olarak elimizi taşın altına koymaya hazırız”

AYTO olarak taşın altına ellerini koymaya hazır olduklarını kaydeden Ülken, şunları söyledi:

“Başta TÜYAP ve KOBİ Fuarcılık olmak üzere birçok fuar firmasının Aydınımızda fuar organizasyonları gerçekleştirmek istediklerini, öncelikle ilimize uluslararası tarım ve tarım makineleri fuarı olmak üzere inşaat ve yapı elemanları fuarı, otomotiv fuarı, gıda fuarı ve kitap fuarı organizasyonları yapmak istediklerini ancak fuar alanının olmamasından dolayı gerçekleştiremediklerini üst düzey görüşmelerimizde tespit etmiştik.

Bu konuda İstanbul Dünya Ticaret Merkezi de dahil olmak üzere AYTO olarak elimizi taşın altına sokmaya hazır olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Tarım, enerji, turizm, eğitim ve sanayi kenti olarak nitelendirdiğimiz Aydınımızda profesyonel fuar alanı eksikliğimizin giderilmesi için el birliğiyle Kalkınma Bakanlığı güdümlü projesi de dahil olmak üzere tüm kaynakları kullanarak bu problemi ortadan kaldırıp Aydın’ın önünü açmalıyız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
avcılar escort