avcılar escort
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
jesder

Didim’de kasap ve et tesisi personeline hijyen ve mevzuat eğitimi

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2025 - 12:51, Güncelleme: 24.04.2025 - 14:31 315 kez okundu.
 

Didim’de kasap ve et tesisi personeline hijyen ve mevzuat eğitimi

Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, ilçede faaliyet gösteren kasaplar ile et ve tavuk parçalama tesisi personeline yönelik önemli bir eğitim programı gerçekleştirdi.

DİDİM - Vatandaşların güvenilir gıdaya ulaşması için denetim ve bilgilendirme çalışmalarına aralıksız devam eden Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü bu tür faaliyetlerle gıda sektöründe hizmet kalitesini yükseltmeyi amaçlıyor. Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri ilçede faaliyet gösteren kasaplar ile et ve tavuk parçalama tesisi personeline yönelik önemli bir eğitim programı gerçekleştirdi. Eğitim kapsamında, ’Et, Hazırlanmış Et Karışımları ve Et Ürünleri Tebliği’ ayrıntılı olarak ele alındı. Katılımcılara bu tebliğ doğrultusunda üretim, muhafaza, etiketleme ve satış süreçlerinde dikkat edilmesi gereken kurallar anlatıldı. Ayrıca genel gıda mevzuatı hakkında da bilgilendirme yapıldı. Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, yapılan bu eğitimlerin hem tüketici sağlığının korunması hem de sektör çalışanlarının bilgi düzeyinin artırılması açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.
Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, ilçede faaliyet gösteren kasaplar ile et ve tavuk parçalama tesisi personeline yönelik önemli bir eğitim programı gerçekleştirdi.

DİDİM - Vatandaşların güvenilir gıdaya ulaşması için denetim ve bilgilendirme çalışmalarına aralıksız devam eden Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü bu tür faaliyetlerle gıda sektöründe hizmet kalitesini yükseltmeyi amaçlıyor. Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri ilçede faaliyet gösteren kasaplar ile et ve tavuk parçalama tesisi personeline yönelik önemli bir eğitim programı gerçekleştirdi. Eğitim kapsamında, ’Et, Hazırlanmış Et Karışımları ve Et Ürünleri Tebliği’ ayrıntılı olarak ele alındı. Katılımcılara bu tebliğ doğrultusunda üretim, muhafaza, etiketleme ve satış süreçlerinde dikkat edilmesi gereken kurallar anlatıldı. Ayrıca genel gıda mevzuatı hakkında da bilgilendirme yapıldı.

Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, yapılan bu eğitimlerin hem tüketici sağlığının korunması hem de sektör çalışanlarının bilgi düzeyinin artırılması açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
avcılar escort