avcılar escort
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Le Pain

Kuşadası sahil şeridinde ’tsunami’ incelemesi

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.02.2025 - 16:08, Güncelleme: 12.02.2025 - 18:44 429 kez okundu.
 

Kuşadası sahil şeridinde ’tsunami’ incelemesi

Ege Denizi’nin Santorini Adası açıklarında 28 Ocak’ta başlayan sismik hareketlilik devam ediyor

Ege Denizi’nin Santorini Adası açıklarında sismik hareketlilik devam ederken Kuşadası Kaymakamı İbrahim Keklik, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü (MTA) yetkilileri ve bilim insanlarından oluşan bir heyet, Kuşadası’nın kıyı kesiminde yaşanacak muhtemel bir tsunami etkisine karşı incelemelerde bulundu. Ege Denizi’nin Santorini Adası açıklarında 28 Ocak’ta başlayan sismik hareketlilik devam ediyor. Bölgede bugüne kadar meydana gelen deprem sayısı bin 200’ü geçti. Depremlerin Kuşadası’nda da hissedilmesi üzerine AFAD yetkilileri, Kuşadası Kaymakamı İbrahim Keklik ile bir araya gelerek makamında bir toplantı yaptı. Toplantıya AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Tatar, AFAD Afetlere Müdahale Genel Müdürü Dr. Sadi Ergin’in yanı sıra MTA ve Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi görevlileri ile deprem ve jeofizik alanında çalışan bilim insanları katıldı. Toplantıdan sonra Kaymakam İbrahim Keklik ve beraberindekiler önce Marina mevkisindeki Halk Plajı’nda sonra da Davutlar Mahallesi sahil şeridinde incelemelerde bulundu. Son olarak Güzelçamlı Mahallesi Dilek Yarımadası Milli Parkı’na geçen heyet, Kuşadası’nın Yunanistan’ın Sisam Adası’na en yakın noktası olan Dipburun mevkisini dolaşarak yaşanacak muhtemel bir tsunami ve etkilerine karşı fikir alışverişinde bulundu.
Ege Denizi’nin Santorini Adası açıklarında 28 Ocak’ta başlayan sismik hareketlilik devam ediyor

Ege Denizi’nin Santorini Adası açıklarında sismik hareketlilik devam ederken Kuşadası Kaymakamı İbrahim Keklik, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü (MTA) yetkilileri ve bilim insanlarından oluşan bir heyet, Kuşadası’nın kıyı kesiminde yaşanacak muhtemel bir tsunami etkisine karşı incelemelerde bulundu.
Ege Denizi’nin Santorini Adası açıklarında 28 Ocak’ta başlayan sismik hareketlilik devam ediyor. Bölgede bugüne kadar meydana gelen deprem sayısı bin 200’ü geçti. Depremlerin Kuşadası’nda da hissedilmesi üzerine AFAD yetkilileri, Kuşadası Kaymakamı İbrahim Keklik ile bir araya gelerek makamında bir toplantı yaptı. Toplantıya AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Tatar, AFAD Afetlere Müdahale Genel Müdürü Dr. Sadi Ergin’in yanı sıra MTA ve Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi görevlileri ile deprem ve jeofizik alanında çalışan bilim insanları katıldı.
Toplantıdan sonra Kaymakam İbrahim Keklik ve beraberindekiler önce Marina mevkisindeki Halk Plajı’nda sonra da Davutlar Mahallesi sahil şeridinde incelemelerde bulundu. Son olarak Güzelçamlı Mahallesi Dilek Yarımadası Milli Parkı’na geçen heyet, Kuşadası’nın Yunanistan’ın Sisam Adası’na en yakın noktası olan Dipburun mevkisini dolaşarak yaşanacak muhtemel bir tsunami ve etkilerine karşı fikir alışverişinde bulundu.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
avcılar escort