avcılar escort
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Le Pain

Kuşadası Belediyesi’nden kasaplara hijyen denetimi

GENEL (YUG) - Haber Merkezi | 10.12.2024 - 15:05, Güncelleme: 10.12.2024 - 16:53 2052 kez okundu.
 

Kuşadası Belediyesi’nden kasaplara hijyen denetimi

Kuşadası ilçesinde, halkın sağlıklı ve güvenli ürünler tüketebilmesi amacıyla ilçedeki kasaplar denetlendi. Denetimlerde işletmelerin ruhsat ve evrakları denetlendi, hijyen konularında uyarılıp, bilgilendirildi.

KUŞADASI - Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Güvenli Gıda ve İş Yeri Hijyeni Denetim ekibi, vatandaşların daha güvenilir ve sağlıklı gıdaya ulaşabilmeleri için iş yerleri ve işletmelerde denetimlerine devam ediyor. Bu kapsamda son olarak ilçedeki kasaplar denetlendi. Sağlık ve hijyen açısından steril olması gereken yerlerin başında gelen et mamulleri satış alanlarında gerçekleştirilen denetimde ekipler tarafından ruhsat ve evrak kontrolü yapıldı, satılan ürünlerin son kullanma tarihleri incelendi. Etlerin muhafaza edildiği soğuk hava depoları ile sergilendiği reyonların uygunluğuna da bakan ekipler, işletme sahiplerine genel temizlik kurallarını, çalışanlara da maske, bone ve eldiven kullanmaları hususunda özenli olmaları gerektiğini hatırlattı. Karkasların mühür ve kesim raporlarını da kontrol eden ekipler, çalışanları etleri kesmede ve işlemede kullanılan bıçak ve kıyma makinesi gibi aletlerin temizliğinde kullanılacak antibakteriyel ürünler konusunda da bilgilendirdi.
Kuşadası ilçesinde, halkın sağlıklı ve güvenli ürünler tüketebilmesi amacıyla ilçedeki kasaplar denetlendi. Denetimlerde işletmelerin ruhsat ve evrakları denetlendi, hijyen konularında uyarılıp, bilgilendirildi.

KUŞADASI - Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Güvenli Gıda ve İş Yeri Hijyeni Denetim ekibi, vatandaşların daha güvenilir ve sağlıklı gıdaya ulaşabilmeleri için iş yerleri ve işletmelerde denetimlerine devam ediyor. Bu kapsamda son olarak ilçedeki kasaplar denetlendi. Sağlık ve hijyen açısından steril olması gereken yerlerin başında gelen et mamulleri satış alanlarında gerçekleştirilen denetimde ekipler tarafından ruhsat ve evrak kontrolü yapıldı, satılan ürünlerin son kullanma tarihleri incelendi. Etlerin muhafaza edildiği soğuk hava depoları ile sergilendiği reyonların uygunluğuna da bakan ekipler, işletme sahiplerine genel temizlik kurallarını, çalışanlara da maske, bone ve eldiven kullanmaları hususunda özenli olmaları gerektiğini hatırlattı. Karkasların mühür ve kesim raporlarını da kontrol eden ekipler, çalışanları etleri kesmede ve işlemede kullanılan bıçak ve kıyma makinesi gibi aletlerin temizliğinde kullanılacak antibakteriyel ürünler konusunda da bilgilendirdi.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
avcılar escort