avcılar escort
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Le Pain

Nazilli Belediyesi’nin çalışmalarıyla karayolu temizlendi

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.06.2024 - 18:45, Güncelleme: 05.06.2024 - 22:10 2233+ kez okundu.
 

Nazilli Belediyesi’nin çalışmalarıyla karayolu temizlendi

Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Devlet Karayolu üzeri İsabeyli mevkiinde ot biçme, temizlik ve refüj bakım çalışmalarına devam ediyor.

NAZİLLİ - İlçe merkezi başta olmak üzere kentin tüm noktalarında temizlik çalışmalarına devam eden Nazilli Belediyesi, Devlet Karayolu üzerinde faaliyetlerine devam ediyor. Son olarak İsabeyli Mahallesi mevkiinde orta refüj ve yol kenarlarında kuruyan otları biçen ekipler, bölgede görüntü kirliliğine neden olan çöpleri temizleyerek geçiş güzergahlarına ferah bir görünüm kazandırdı. Bayram tatili öncesi tüm çalışmaların ivedilikle tamamlanacağını kaydeden Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik; “Geçtiğimiz ay Mergen Çayı’na kadar olan kısımda temizliğimizi yapmıştık. Sabah erken saatlerde mesaiye başlayan ekiplerimiz ilçemizin batı sınırına kadar olan tüm alanda ot biçme ve temizlik çalışmalarına devam ediyor. 40 derece sıcaklıkta halkımıza hizmet için çalışan tüm personellerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Devlet Karayolu üzeri İsabeyli mevkiinde ot biçme, temizlik ve refüj bakım çalışmalarına devam ediyor.

NAZİLLİ - İlçe merkezi başta olmak üzere kentin tüm noktalarında temizlik çalışmalarına devam eden Nazilli Belediyesi, Devlet Karayolu üzerinde faaliyetlerine devam ediyor. Son olarak İsabeyli Mahallesi mevkiinde orta refüj ve yol kenarlarında kuruyan otları biçen ekipler, bölgede görüntü kirliliğine neden olan çöpleri temizleyerek geçiş güzergahlarına ferah bir görünüm kazandırdı.

Bayram tatili öncesi tüm çalışmaların ivedilikle tamamlanacağını kaydeden Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik; “Geçtiğimiz ay Mergen Çayı’na kadar olan kısımda temizliğimizi yapmıştık. Sabah erken saatlerde mesaiye başlayan ekiplerimiz ilçemizin batı sınırına kadar olan tüm alanda ot biçme ve temizlik çalışmalarına devam ediyor. 40 derece sıcaklıkta halkımıza hizmet için çalışan tüm personellerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
avcılar escort