Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Le Pain

Köşk Belediyesi Kestane Tesisi personeline gıda hijyeni eğitimi

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2024 - 10:16, Güncelleme: 12.03.2024 - 12:16 10521+ kez okundu.
 

Köşk Belediyesi Kestane Tesisi personeline gıda hijyeni eğitimi

Önemli kestane üretim merkezlerinden olan Aydın’ın Köşk ilçesinde hayata geçirilen Köşk Belediyesi Kestane İşleme Tesisi’nde çalışanlara, Köşk Meslek Yüksek Okulu (MYO) tarafından ‘Gıda Hijyeni ve Sanitasyon’ verildi.

KÖŞK - Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) desteğiyle ‘Köşk Kestane ile Güçleniyor’ projesi kapsamında Köşk Belediyesi tarafından hayata geçirilen kestane işleme tesisinde üretim hız kesmeden devam ediyor. Kestane unu ile şekerinin üretim ve paketlemesinin yapıldığı kestane işleme tesisine gelen Köşk MYO eğitmenleri tarafından tesis çalışanlarına ‘Gıda Hijyeni ve Sanitasyon’ eğitimi verildi. Günde 2 ton kestane işlenmesinin hedeflendiği tesiste, çalışanlara Köşk MYO Öğr. Gör. Dr. İsmail Bölük tarafından sunum gerçekleştirildi. Eğitimin ardından katılımcıların sorularına cevap verildi. Ayrıca Köşk MYO Gıda İşleme Bölümü öğretim elemanları tarafından tesise ziyaret gerçekleştirilerek proses, kalite ve gıda güvenliği konularında bilgi alışverişinde bulunuldu. Programa Köşk MYO Müdürü ve Proje Koordinatörü Doç. Dr. Fatih Mehmet Yılmaz, Köşk Belediyesi Kestane Şekeri ve Unu Üretim Tesisi Mesul Müdürü Gıda Mühendisi Yasemin Kuzumoğlu, tesis çalışanları, Köşk MYO akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.
Önemli kestane üretim merkezlerinden olan Aydın’ın Köşk ilçesinde hayata geçirilen Köşk Belediyesi Kestane İşleme Tesisi’nde çalışanlara, Köşk Meslek Yüksek Okulu (MYO) tarafından ‘Gıda Hijyeni ve Sanitasyon’ verildi.

KÖŞK - Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) desteğiyle ‘ Köşk Kestane ile Güçleniyor’ projesi kapsamında Köşk Belediyesi tarafından hayata geçirilen kestane işleme tesisinde üretim hız kesmeden devam ediyor. Kestane unu ile şekerinin üretim ve paketlemesinin yapıldığı kestane işleme tesisine gelen Köşk MYO eğitmenleri tarafından tesis çalışanlarına ‘ Gıda Hijyeni ve Sanitasyon’ eğitimi verildi.

Günde 2 ton kestane işlenmesinin hedeflendiği tesiste, çalışanlara Köşk MYO Öğr. Gör. Dr. İsmail Bölük tarafından sunum gerçekleştirildi. Eğitimin ardından katılımcıların sorularına cevap verildi. Ayrıca Köşk MYO Gıda İşleme Bölümü öğretim elemanları tarafından tesise ziyaret gerçekleştirilerek proses, kalite ve gıda güvenliği konularında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Programa Köşk MYO Müdürü ve Proje Koordinatörü Doç. Dr. Fatih Mehmet Yılmaz, Köşk Belediyesi Kestane Şekeri ve Unu Üretim Tesisi Mesul Müdürü Gıda Mühendisi Yasemin Kuzumoğlu, tesis çalışanları, Köşk MYO akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.