avcılar escort
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
jesder

Nazilli’nin sağlık hizmetleri görüşüldü

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.04.2023 - 21:25, Güncelleme: 12.04.2023 - 10:48 14956+ kez okundu.
 

Nazilli’nin sağlık hizmetleri görüşüldü

Nazilli’nin sağlık hizmetleri görüşüldü

Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Nazilli’de gerçekleştirdiği incelemelerde ilçenin sağlık hizmetleri ve kalitesi hakkında bilgi aldı.Aydın İl Sağlık Müdürlüğü, çalışmalarına aralıksız devam ederken İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul ise gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri çerçevesinde Nazilli’ye geldi. Nazilli İlçe Sağlık Müdürlüğü, Nazilli 1 ve 6 No’lu Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret eden Müdür Şenkul, incelemelerde bulundu. İlçede yürütülen sağlık hizmetleri ve yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Şenkul, çalışmalarından dolayı sağlık personellerine teşekkür etti.Konu ile ilgili Aydın İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul, Nazilli İlçe Sağlık Müdürlüğü, Nazilli 1 ve 6 Nolu Aile Sağlığı Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyarette İlçe Sağlık Müdürümüzden ilçede yürütülen birinci basamak sağlık hizmetleri, hizmet sunum alanları ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan İl Sağlık Müdürümüz, personellerimiz ile sohbet ederek, özverili ve fedakar çalışmalarından dolayı teşekkür etti. İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul’a ziyaretinde, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı, Personel Hizmetleri Başkanı Sağlık Hizmetleri Başkan Vekili eşlik etti” ifadeleri yer aldı.
Nazilli’nin sağlık hizmetleri görüşüldü
Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Nazilli’de gerçekleştirdiği incelemelerde ilçenin sağlık hizmetleri ve kalitesi hakkında bilgi aldı.

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü, çalışmalarına aralıksız devam ederken İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul ise gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri çerçevesinde Nazilli’ye geldi. Nazilli İlçe Sağlık Müdürlüğü, Nazilli 1 ve 6 No’lu Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret eden Müdür Şenkul, incelemelerde bulundu. İlçede yürütülen sağlık hizmetleri ve yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Şenkul, çalışmalarından dolayı sağlık personellerine teşekkür etti.

Konu ile ilgili Aydın İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul, Nazilli İlçe Sağlık Müdürlüğü, Nazilli 1 ve 6 Nolu Aile Sağlığı Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyarette İlçe Sağlık Müdürümüzden ilçede yürütülen birinci basamak sağlık hizmetleri, hizmet sunum alanları ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan İl Sağlık Müdürümüz, personellerimiz ile sohbet ederek, özverili ve fedakar çalışmalarından dolayı teşekkür etti. İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul’a ziyaretinde, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı, Personel Hizmetleri Başkanı Sağlık Hizmetleri Başkan Vekili eşlik etti” ifadeleri yer aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
avcılar escort