avcılar escort
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
jesder

Aydınlı Simge, 4. kez Türkiye şampiyonu oldu

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2025 - 12:56, Güncelleme: 25.04.2025 - 12:12 1240 kez okundu.
 

Aydınlı Simge, 4. kez Türkiye şampiyonu oldu

Aydınlı Simge, 4. kez Türkiye şampiyonu oldu

Samsun’da düzenlenen U22 Genç ve Yıldız Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda Aydın fırtınası eserken, Aydınlı boksör Simge Bekler, dördüncü kez Türkiye şampiyonu oldu.U22 Genç ve Yıldız Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası Samsun’un ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Şampiyonada 48 kilogramda mücadele eden Simge Bekler, Genç Kadınlar Türkiye Birincisi olurken, kariyerinde dördüncü kez Türkiye şampiyonu oldu. 80 kilogram üzerinde ringe çıkan Yağmur Turhal ise U22 Kadınlar Türkiye Üçüncüsü oldu.Öğrencilerini başarılı performanslarından dolayı tebrik eden Milli Takım Başantrenörü ve Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Boks Antrenörü Yavuz Kılıç; "Samsun’da düzenlenen U22 Genç ve Yıldız Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’na ilimizi temsilen katıldık ve şampiyonayı 1 altın ve 1 bronz olmak üzere 2 madalya ile tamamladık. 48 kiloda Türkiye birincisi olan Simge Bekler, aynı zamanda kariyerinde dördüncü kes Türkiye Şampiyonu oldu. 80 kiloda mücadele eden Yağmur Turhal ise U22 Kadınlar Türkiye üçüncüsü oldu. Bizlere inanıp dualarını esirgemeyen ve emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim. Aldığımız her madalyayı babam Abdulaziz Kılıç’a ithaf ediyoruz. Rotamız şimdi Avrupa Şampiyonası" dedi.
Aydınlı Simge, 4. kez Türkiye şampiyonu oldu
Samsun’da düzenlenen U22 Genç ve Yıldız Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda Aydın fırtınası eserken, Aydınlı boksör Simge Bekler, dördüncü kez Türkiye şampiyonu oldu.

U22 Genç ve Yıldız Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası Samsun’un ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Şampiyonada 48 kilogramda mücadele eden Simge Bekler, Genç Kadınlar Türkiye Birincisi olurken, kariyerinde dördüncü kez Türkiye şampiyonu oldu. 80 kilogram üzerinde ringe çıkan Yağmur Turhal ise U22 Kadınlar Türkiye Üçüncüsü oldu.

Öğrencilerini başarılı performanslarından dolayı tebrik eden Milli Takım Başantrenörü ve Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Boks Antrenörü Yavuz Kılıç; "Samsun’da düzenlenen U22 Genç ve Yıldız Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’na ilimizi temsilen katıldık ve şampiyonayı 1 altın ve 1 bronz olmak üzere 2 madalya ile tamamladık. 48 kiloda Türkiye birincisi olan Simge Bekler, aynı zamanda kariyerinde dördüncü kes Türkiye Şampiyonu oldu. 80 kiloda mücadele eden Yağmur Turhal ise U22 Kadınlar Türkiye üçüncüsü oldu. Bizlere inanıp dualarını esirgemeyen ve emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim. Aldığımız her madalyayı babam Abdulaziz Kılıç’a ithaf ediyoruz. Rotamız şimdi Avrupa Şampiyonası" dedi.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
avcılar escort