avcılar escort
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Le Pain

Aydın Büyükşehir Belediyesi 225 noktada iftar çadırı kuruyor

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.03.2025 - 14:37, Güncelleme: 03.03.2025 - 15:19 1442 kez okundu.
 

Aydın Büyükşehir Belediyesi 225 noktada iftar çadırı kuruyor

Aydın’da Ramazan ayının vazgeçilmezlerinden biri haline gelen Büyükşehir Belediyesi’nin iftar sofraları her gün birçok farklı ilçede kuruluyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, her yıl olduğu gibi bu yıl da on binlerce Aydınlıyı iftar sofralarında buluşturuyor.

AYDIN- Aydın’da Ramazan ayının bereketi Büyükşehir Belediyesi’nin iftar sofralarında yaşanıyor. 17 ilçenin tamamında, beldeler ve köylerde kurulan sofralarda on binlerce vatandaş iftarını birlikte yapıyor. Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca 225 farklı noktada iftar sofraları kuracak. On binlerce vatandaş, Büyükşehir Belediyesi’nin sofralarında oruçlarını birlikte açacak. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm vatandaşları Ramazan ayının bereketini, birlik ve beraberliğini paylaşmak üzere iftar sofralarına davet etti. Başkan Çerçioğlu, "11 ayın sultanı Ramazan kutlu olsun, mübarek olsun. 17 ilçemizin tamamında Ramazan sofralarımız bu yıl da devam edecek. Atatürk Kent Meydanı’nda da 30 gün iftar sofrası kurulacak. Tüm vatandaşlarımızı hep beraber, birlik ve beraberlik içerisinde iftar yapmaya bekliyorum" ifadelerini kullandı.
Aydın’da Ramazan ayının vazgeçilmezlerinden biri haline gelen Büyükşehir Belediyesi’nin iftar sofraları her gün birçok farklı ilçede kuruluyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, her yıl olduğu gibi bu yıl da on binlerce Aydınlıyı iftar sofralarında buluşturuyor.

AYDIN- Aydın’da Ramazan ayının bereketi Büyükşehir Belediyesi’nin iftar sofralarında yaşanıyor. 17 ilçenin tamamında, beldeler ve köylerde kurulan sofralarda on binlerce vatandaş iftarını birlikte yapıyor. Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca 225 farklı noktada iftar sofraları kuracak. On binlerce vatandaş, Büyükşehir Belediyesi’nin sofralarında oruçlarını birlikte açacak. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm vatandaşları Ramazan ayının bereketini, birlik ve beraberliğini paylaşmak üzere iftar sofralarına davet etti.

Başkan Çerçioğlu, "11 ayın sultanı Ramazan kutlu olsun, mübarek olsun. 17 ilçemizin tamamında Ramazan sofralarımız bu yıl da devam edecek. Atatürk Kent Meydanı’nda da 30 gün iftar sofrası kurulacak. Tüm vatandaşlarımızı hep beraber, birlik ve beraberlik içerisinde iftar yapmaya bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
avcılar escort