Söke’de Hayvan Pazarı Kurban’a hazır

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, ilk olarak Söke Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından pire, kene ve bit olasılıklarına karşı ilaçlanan hayvan pazarında, yine Söke Belediyesi kadın temizlik ekibi tarafından geniş kapsamlı çalışma yapıldı.

Hayvan pazarı alanında otlar biçildi, badana yapıldı ve hayvan satış alanlarının içleri temizlendi. Hayvan pazarı içindeki kurban kesim yeri de temizlenerek, kullanıma hazır hale getirildi.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, “Kurban bayramına kısa bir süre kaldı. Kurbanlık hayvan satışı yapılacak olan hayvan pazarını temizleyerek, kullanıma hazır hale getirdik. Belediye olarak bu kurban bayramında da üzerimize düşen tüm görevleri yapmak üzere hazırız” dedi.