HDP medyası AK Parti'yi hedef alıyor

Her fırsatta AK Parti ve hükümete saldıran HDP'nin sözcülüğünü üstlenen Özgür Gündem gazetesi , Kobani'deki saldırı sonrası iftiralarına devam etti.

IŞİD'in YPG üniformaları giyerek sızma yaptığı Kobani'de gerçekleştirdiği saldırılar sonrasında Türkiye düşmanı iç ve dış güruhlar iftiralarla saldırılara geçti.

Herkesin gözü Tel Abyad ve Rakka'dayken IŞİD militanları dün sabaha karşı Kobani'ye saldırdı.

Suriye'nin kuzeyindeki Kobani kentinin Mürşitpınar Sınır Kapısı'na yakın bir bölgesinde sabah saatlerinde IŞİD militanları tarafından bombalı araçlarla yapılan saldırıda çok sayıda kişi hayatını kaybetti.

6-7 EKİM OLAYLARININ TEKRARINI İSTEDİLER

Saldırı sonrasında daha 50 kişinin hayatını kaybettiği 6-7 Ekim olaylarının acısı dinmemişken yine malum çevreler prvokatif söylemler ile ortaya çıkarak halkı galeyana getirmeye çalıştı.

HÜKÜMET YALANLADI

PKK'nın Suriye kolu YPG, İŞİD'İn güneyden Kobani'ye girdiğini belirtmesine rağmen HDP, Kobani'deki İŞİD saldırıdan Türkiye'yi sorumlu tutarak, halka 6-7 Ekim olaylarına benzer ikinci bir durumun yaşanmasına yol açacak bir çağrıda bulundu.

Hükümet kanadı ise iddiaları yalanladı. Kurtulmuş, "Türkiye'yi hedef tahtasına oturtmaya çalışıyorlar. Külliyen yalandır ve iftiradır" dedi.

TAHRİK KOKAN MANŞET!

Kobani'de yaşanan gelişmeler üzerine ortaya atılan iddiaların hem YPG hem de hükümet kanadından yalanlanmasına rağmen Özgür Gündem gazetesi ise iftira dolu manşet ile gerçekleştirilmeye çalışılan algı operasyonuna destek verdi.

AK PARTİ'YE İFTARA ATTI

''Sahur Vahşet'' manşeti ile bugünkü sayısını çıkaran Özgür Gündem gazetesi ve devletin resmi ajansı olan Anadolu Ajansı'nı DEAŞ'ın ajansı olarak göstermekte. IŞİD'in gerçekleştirdiği sızmanın Mürşitpınar üzerinden gerçekleşmiş olacağını onca açıklamaya rağmen inatla vurguladı.