SÖKE TİCARET ODASI ÖNEMLİ BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ

KOSGEB tarafından yürütülen girişimcilik, dijital dönüşüm destekleri ve yeşil sanayi konularına yönelik hibe ve kredi finansmanlarını kapsayan bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Söke Ticaret Odası toplantı salonunda 9 Ağustos 2024 Cuma günü düzenlenen toplantıda, KOSGEB Aydın İl Müdürü Sadullah Dülger ve uzmanlar tarafından bilgilendirme yapıldı.

Söke Ticaret Odası Başkanı Metin Sakalar, “KOSGEB destekleri bizler için çok önemli. Birçok destekten yeterli bilgi sahibi olmadığımız için yararlanamıyoruz. Üyelerimizi bu konunun önemini Sayın müdürüm Sadullah Dülger ve Uzman Barışcan Güven arkadaşımız bilgilendirecek. Toplantımıza katılan tüm oda üyelerimize ve KOSGEB yetkililerine teşekkür ediyorum, öok önemli ve verimli bir toplantı olacak” dedi.

“KOSGEB KAYNAKLARI ETKİN KULLANIMI”

Müdür Sadullah Dülger de konuşmasında, KOSGEB olarak Aydın ilçelerinde yatırımcıları bilgilendirme faaliyetleri yürüttüklerini ve 2024 yılı 2. Çağrı döneminde Aydın’dan beklenen artışı sağlamak için gayret ettiklerini ifade etti. KOSGEB kaynaklarının etkili kullanımı için çaba sarf ettiklerini belirterek, toplantının amacının da bu destekler hakkında bilgi vermek olduğunu ifade etti. Sunulan bilgiler ile yerel yatırımcılar ve üyeler için KOSGEB destekleri konusunda kapsamlı bir bilgilendirme fırsatı oluştu. Oda üyeleri başta Müdür Sadullah Dülger ve uzman Barışcan Güven ile karşılıklı soru cevap olarak toplantı devam etti.