Başkan Tetik İnşaat Mühendislerini Yalnız Bırakmadı

NAZİLLİ - Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Aydın İnşaat Mühendisleri Odası tarafından düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

Aydın İnşaat Mühendisleri Odası, Nazilli’deki inşaat mühendisleri ile Hangar Kafe&Restoran’da bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Aydın İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Ali Atılım Kahraman; “Başkanımıza bizi kırmayıp geldiği için teşekkür ediyoruz. En başta talebimiz e-ruhsat ve protokoldü. Başkanımız sağ olsun bu konuda bizi çok destekledi. Hep birlikte çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Nazilli’de hayata geçirilecek projelerde tüm paydaşların ortak hareket etmesiyle çalışmaların hız kazanacağının altını çizen Başkan Ertuğrul Tetik; “Öncelikle nazik davetiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimden beri uğraştığım şey Nazilli’yi güzelleştirmek; bir eser bırakmak. Biz gittiğimiz zaman halkımızın bizi güzel hatırlaması. Halkımızın güzel bir şehirde yaşamasını sağlamak ve hayatlarını kolaylaştırmak istiyoruz. Bunun yolu mühendislerden geçiyor. Benim isteğim 4 buçuk yıl boyunca hep birlikte yürümek, şehrimizi hep birlikte yönetmek. Sizlerle hep birlikte Nazilli’de güzel işler yapmak istiyoruz. Sizlerin desteğiyle yapacağımız işlerin çok hızlı olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Nazilli’de yapılacak tüm çalışmalarda Aydın İnşaat Mühendisleri Odası olarak elini taşın altına koymaya hazır olduklarını ifade eden Nazilli Temsilcisi Ali Çetinkaya; “Nazilliye hizmet için bize düşen ne pay varsa yapacağız” diyerek desteklerinden dolayı Başkan Tetik’e teşekkür etti.