Polat Makina Sanayi A.Ş. ve AYUDER Ortak Proje

AYDIN - AYUDER Başkanı Tevfik Fikret Koca, Polat Makina A.Ş. Genel Müdürü Latif Mutlu Şahan ve Aydın Mimarsinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Aygün tarafından imzalanan iş birliği protokolü kapsamında; Aydın Mimarsinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin eğitim ihtiyaçları, stajları ve uygulamalı mesleki eğitimleri ile nitelikli ve kalifiye çalışanların yetiştirilmelerine dair karşılıklı iş birliği çerçevesinde her türlü çalışmanın yapılacağı ve desteğin verileceği belirtildi.

İstikrar sağlayan ve eğitimini başarıyla tamamlayan öğrencilere istihdam garantisi;

AYUDER Başkanı Tevfik Fikret Koca, “Avrupa, Asya, Amerika ve Afrika Kıtalarında yaklaşık 42 ülkeye ihracatta bulunan Polat Grup Holding A.Ş. Yerel Kalkınma Stratejilerinin güçlendirilmesi ve bölgesel ekonominin kalkınması için Eğitim ve İstihdam İşbirliği protokolü ile bölgedeki gençlerin nitelik kazanabilmesi ve kalifiye olarak yetiştirilmesi için önemli rol oynuyor.

Gençlerin mesleki eğitime yönelmesi ve istihdam edilmesi adına imzalanan bu iş birliği protokolü çerçevesinde staj ve mesleki eğitimlerini başarıyla tamamlayan ve komisyon tarafından onaylanan öğrenciler Polat Makina A.Ş. bünyesinde istihdam edilerek iş dünyasına adım atacaklar” ifadelerini yer verdi.