Çankır; Yahu Siz Neye Hayır Dediğinizin Farkında Mısınız?
AYDIN - Başkan Çankır yaptığı yazılı basın açıklamasında, “Bugün Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısında AKP’li meclis üyeleri, Aydın Şehir Hastanesi yolunun finansmanına “HAYIR” oyu kullandı!
Yani, Büyükşehir Belediye Meclisi, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin daha fazla çalışmasını istemeyenlerin, çalışmalarını hazmedemeyenlerin, Aydın halkı hizmet almasın diyenlerin kendilerini ifşa etmelerine sahne oldu. Biliyorsunuz Sağlık Bakanlığı tarafından Aydın’da yürütülen bir hastane inşaatı çalışması var. Ancak bu inşaatın bir yolu ya da altyapısı yok.
Hem de Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin 3 yıla yakın süredir bunları yapmak için gerekli izinleri almak için verdiği uğraş ve mücadelesi olmasına rağmen...
Garabet garabet üstüne bir yandan hastane yapımına başlayacaksınız, bir yandan da vatandaş oraya ulaşabilsin, altyapısı olsun diye didinen Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne gerekli izinleri vermeyip yıllardır bekleteceksiniz.
Tüm bu olanlara rağmen halkımız için Büyükşehir Belediyemiz tüm hazırlıkları tamam olsun diye yol projesinin finansmanını Büyükşehir Belediye Meclisine taşıyor, AKP’li üyeler ise “HAYIR” oyu kullanıyor. Yahu siz neye hayır dediğinizin farkında mısınız? Aydın halkının hastaneye gitmesine hayır diyorsunuz. Aydın halkının hizmet almasına hayır diyorsunuz. Buna ne hakkınız var.
Ha, yine millet ittifakının çoğunlukta olduğu bir mecliste tabi ki finansman kararı onaylandı, tabi ki siz buna engel olamazsınız ama milletimiz, Aydın halkı sizin gerçek yüzünüzü bir kere daha görsün.
Şimdi size şunu söylüyorum; yıllardır bu yolu, bu altyapıyı yaptırmamak için, Aydın halkı eziyet çeksin diye uğraşıyorsunuz ya ey AKP’liler, yaptırın madem karayollarına yolu, yaptırın kanalizasyonunu DSİ’ye mi kime yaptıracaksınız görelim. Artık Aydın'a ve Aydın halkına eziyet çektirmeyin” ifadelerini yer verdi.