Başkan Dinçer, gazetecileri kutladı

AYDIN- Başkan Dinçer, kamuoyunu basın meslek ilkeleri çerçevesinde doğru, dürüst ve tarafsız bir şekilde objektif olarak bilgilendiren gazetecilerin, yaşamımızın vazgeçilmez bir unsuru olduğunu belirttiği mesajında şunları söyledi:

“Halkımızın haber alma hakkını sağlayan medya çalışanları çok zor şartlar altında fedakârca mesleklerini yapmaktadırlar. Yerel de olsun ulusal da olsun gazeteciler halkın haber alma ihtiyaçlarını karşılamaları açısından çok önemli bir görevi yerine getirmektedirler.

 Toplumda ve yaşamda denge unsuruna önemli katkı yapan ve haksızlıklara müdahalede görev üstlenen basın emekçileri her bakımdan kutsal ve zor bir görevi de ifa etmektedirler.

Gazetecilerin mesleki şartları ve özlük haklarının düzeltilmesi gerektiğine inancıyla, ilçemizde faaliyet gösteren; yerel gazete ve ulusal ajans temsilcilerimizin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten duygularımla kutluyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.”