Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Zoroğlu AVM: Biz de Mağduruz

EKONOMİ 24.05.2017 - 20:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 10856+ kez okundu.
 

Zoroğlu AVM: Biz de Mağduruz

Aydın’da hizmet veren Zoroğlu AVM’nin geleneksel hale getirdiği otomobil çekilişinde talihli vatandaşa teslim gecikmesi yaşandı.

AYDIN- Zoroğlu AVM Yönetim Kurulu Başkanı E. Ünal Zor, düzenlediği basın toplantısında, “Gecikme bizden değil, Milli Piyango İdaresi’nden kaynaklanıyor.” dedi. 4 yıldır devam eden yılbaşı çekilişlerinde 2016 Ocak ayında Mercedes C180 kazanan Köşk İlçesinde yaşayan talihli Serpil Kıyar, aradan 5 ay geçmesine rağmen aracını teslim alamamıştı. “ARAÇ TESLİMİNİ YAPILAN İTİRAZ GECİKTİRDİ” Zoroğlu AVM’de basın toplantısı düzenleyerek gecikmenin nedenini açıklayan Zoroğlu Yönetim Kurulu Başkanı E. Ünal Zor, şöyle konuştu: “Biz geleneksel olarak her yıl müşterilerimize alışveriş karşılığında Milli Piyango İdaresi kontrolünde araba kampanyası yapıyoruz. 2016 yılında da Mercedes C180 çekilişi yaptık. Araba Köşk İlçemizden Serpil Kıyar isimli bir müşterimize çıktı, bu dördüncü aracımız, diğer üç aracımızı teslim ettik. Çekilişe katılan müşterilerimizden birinin itirazından dolayı Milli Piyango İdaresi itirazı değerlendirdi. Bu çekilişi Ocak ayında gerçekleştirmiştik. Yetkililerin yapılan bu itirazı değerlendirmeleri ve sonuca varmaları 5 ay bir zamanda tamamlandı. Bundan birkaç gün önce Milli Piyango İdaresi’nin bize göndermiş olduğu 1225-2965 sayılı yazı ile o itirazın kabul olmadığı belirtildi. Serpil Kıyar’ın Mercedes’in sahibi olduğu Milli Piyango İdaresi tarafından onaylandı. Medyada bu konuyla ilgili asılsız haberler çıkıyor. Hediyenin çıkan talihliye verilmemesi bizim tarafımızdanmış gibi Aydın kamuoyuna lanse ediliyor. Ama bizimle bir ilgisi yoktur. Milli Piyango İdaresi ile alakalıdır.” “BU GECİKMEDEN BİZ DE MAĞDURUZ” Yönetim Kurulu Başkanı Zor, Zoroğlu olarak kendilerinin de bu durumdan dolayı mağdur olduklarını belirterek, “Bu arabanın bedelinin iki katına yakın bir parayı banka bizden teminat olarak alıyor, bizim bu arabanın teminatı bankada yatıyor, araba emanet olduğu için depomuzda 5 aydır duruyor, müşteriye bizim bunu sağlam teslim etmemiz lazım. Bunun dışında 5’nci araba çekilişimizi yapacağız ama bu çekiliş neticelenmediğinden dolayı onu da yapamıyoruz. Sonuç olarak arabanın geç verilmesinin sebebi bizden kaynaklanmıyor. Milli Piyango İdaresi’nden kaynaklanıyor. Sonuca da vardık ve talihlinin aracını düzenleyeceğimiz törenle teslim edeceğiz” şeklinde konuştu.
Aydın’da hizmet veren Zoroğlu AVM’nin geleneksel hale getirdiği otomobil çekilişinde talihli vatandaşa teslim gecikmesi yaşandı.

AYDIN- Zoroğlu AVM Yönetim Kurulu Başkanı E. Ünal Zor, düzenlediği basın toplantısında, “Gecikme bizden değil, Milli Piyango İdaresi’nden kaynaklanıyor.” dedi.

4 yıldır devam eden yılbaşı çekilişlerinde 2016 Ocak ayında Mercedes C180 kazanan Köşk İlçesinde yaşayan talihli Serpil Kıyar, aradan 5 ay geçmesine rağmen aracını teslim alamamıştı.

“ARAÇ TESLİMİNİ YAPILAN İTİRAZ GECİKTİRDİ”

Zoroğlu AVM’de basın toplantısı düzenleyerek gecikmenin nedenini açıklayan Zoroğlu Yönetim Kurulu Başkanı E. Ünal Zor, şöyle konuştu:

“Biz geleneksel olarak her yıl müşterilerimize alışveriş karşılığında Milli Piyango İdaresi kontrolünde araba kampanyası yapıyoruz. 2016 yılında da Mercedes C180 çekilişi yaptık. Araba Köşk İlçemizden Serpil Kıyar isimli bir müşterimize çıktı, bu dördüncü aracımız, diğer üç aracımızı teslim ettik.

Çekilişe katılan müşterilerimizden birinin itirazından dolayı Milli Piyango İdaresi itirazı değerlendirdi. Bu çekilişi Ocak ayında gerçekleştirmiştik. Yetkililerin yapılan bu itirazı değerlendirmeleri ve sonuca varmaları 5 ay bir zamanda tamamlandı. Bundan birkaç gün önce Milli Piyango İdaresi’nin bize göndermiş olduğu 1225-2965 sayılı yazı ile o itirazın kabul olmadığı belirtildi.

Serpil Kıyar’ın Mercedes’in sahibi olduğu Milli Piyango İdaresi tarafından onaylandı. Medyada bu konuyla ilgili asılsız haberler çıkıyor. Hediyenin çıkan talihliye verilmemesi bizim tarafımızdanmış gibi Aydın kamuoyuna lanse ediliyor. Ama bizimle bir ilgisi yoktur. Milli Piyango İdaresi ile alakalıdır.”

“BU GECİKMEDEN BİZ DE MAĞDURUZ”

Yönetim Kurulu Başkanı Zor, Zoroğlu olarak kendilerinin de bu durumdan dolayı mağdur olduklarını belirterek, “Bu arabanın bedelinin iki katına yakın bir parayı banka bizden teminat olarak alıyor, bizim bu arabanın teminatı bankada yatıyor, araba emanet olduğu için depomuzda 5 aydır duruyor, müşteriye bizim bunu sağlam teslim etmemiz lazım. Bunun dışında 5’nci araba çekilişimizi yapacağız ama bu çekiliş neticelenmediğinden dolayı onu da yapamıyoruz. Sonuç olarak arabanın geç verilmesinin sebebi bizden kaynaklanmıyor. Milli Piyango İdaresi’nden kaynaklanıyor. Sonuca da vardık ve talihlinin aracını düzenleyeceğimiz törenle teslim edeceğiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.