Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ziraat Fakültemizden “Ziraat Çiftliği” Markası

EKONOMİ 14.04.2020 - 15:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2987+ kez okundu.
 

Ziraat Fakültemizden “Ziraat Çiftliği” Markası

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi, “Ziraat Çiftliği” adıyla T.C. Türk Patent ve Marka Kurumu’na başvurusu, 6769 sayılı Sınai Mülkiyet Kanunun 16’ıncı maddesi uyarınca Resmi Marka Bülteni’nde yayınlandı.

AYDIN - Ziraat Fakültesi ürünlerinin markalaşmasında önemli adımın atıldığını belirten Ziraat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu, “Ziraat Fakültesi üretim tesislerimizde, tulum ve beyaz peynir, tereyağı, kefir, lor, kesik, tavuk yumurtası, bıldırcın yumurtası, dondurma, bal, zeytinyağı gibi birçok üründe hayvansal ve bitkisel üretim yaparak ülke ekonomisine önemli katkılar sağlamaya devam ediyor. Eğitim ile üretimi birleştiren Fakültemiz ürünlerinin kalitesini tescillendirerek markalaşmasında önemli adımlar atmaktayız” dedi. “Kaşar ve keçi peynirinin üretimine de başlıyoruz” Önümüzdeki günlerde “Ziraat Çiftliği” markası ile Ziraat Fakültesi ürünlerinin besin öğe değerlerinin analizinin yapılarak, vakumlu ambalajda satışlarının devam edeceğini ifade eden Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu, kaşar peyniri ile keçi peynirini de yakın zamanda satışa sunacaklarını belirtti.
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi, “Ziraat Çiftliği” adıyla T.C. Türk Patent ve Marka Kurumu’na başvurusu, 6769 sayılı Sınai Mülkiyet Kanunun 16’ıncı maddesi uyarınca Resmi Marka Bülteni’nde yayınlandı.

AYDIN - Ziraat Fakültesi ürünlerinin markalaşmasında önemli adımın atıldığını belirten Ziraat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu, “Ziraat Fakültesi üretim tesislerimizde, tulum ve beyaz peynir, tereyağı, kefir, lor, kesik, tavuk yumurtası, bıldırcın yumurtası, dondurma, bal, zeytinyağı gibi birçok üründe hayvansal ve bitkisel üretim yaparak ülke ekonomisine önemli katkılar sağlamaya devam ediyor. Eğitim ile üretimi birleştiren Fakültemiz ürünlerinin kalitesini tescillendirerek markalaşmasında önemli adımlar atmaktayız” dedi.

“Kaşar ve keçi peynirinin üretimine de başlıyoruz”

Önümüzdeki günlerde “Ziraat Çiftliği” markası ile Ziraat Fakültesi ürünlerinin besin öğe değerlerinin analizinin yapılarak, vakumlu ambalajda satışlarının devam edeceğini ifade eden Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu, kaşar peyniri ile keçi peynirini de yakın zamanda satışa sunacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.