Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Zincirleme kaza, trafiği kilitledi

ASAYİŞ 03.11.2020 - 09:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2468+ kez okundu.
 

Zincirleme kaza, trafiği kilitledi

Aydın Umurlu’da meydana gelen zincirleme trafik kazası trafiği kilitledi.

Aydın Umurlu’da meydana gelen zincirleme trafik kazası trafiği kilitledi. Ekiplerin uzun uğraşları sonucu araçların yoldan çekilmesi ile yol trafiğe açılabildi. Akşam saatlerinde Aydın-Denizli E-87 Karayolu Umurlu mahallesi içerisinde önce bir dorseyi çeken tır arıza yaptı. Ardından aynı yolda araçlar çarpıştı. 4  aracın karıştığı kazada karayolu trafiğe kapandı. Ekiplerin müdahalesi ile bir süre sonra araçların bir kısmı yoldan çekilerek yol tek şeritten kontrollü olarak trafiğe açıldı. Kazada iki kişi hafif yaralanırken, bölgeye yol kenarında kalan dorseyi çekecek başka bir tırın gelmesiyle yolda trafik akışı normale döndü. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.
Aydın Umurlu’da meydana gelen zincirleme trafik kazası trafiği kilitledi.

Aydın Umurlu’da meydana gelen zincirleme trafik kazası trafiği kilitledi. Ekiplerin uzun uğraşları sonucu araçların yoldan çekilmesi ile yol trafiğe açılabildi.

Akşam saatlerinde Aydın-Denizli E-87 Karayolu Umurlu mahallesi içerisinde önce bir dorseyi çeken tır arıza yaptı. Ardından aynı yolda araçlar çarpıştı. 4  aracın karıştığı kazada karayolu trafiğe kapandı. Ekiplerin müdahalesi ile bir süre sonra araçların bir kısmı yoldan çekilerek yol tek şeritten kontrollü olarak trafiğe açıldı. Kazada iki kişi hafif yaralanırken, bölgeye yol kenarında kalan dorseyi çekecek başka bir tırın gelmesiyle yolda trafik akışı normale döndü. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.