Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Zeytinyağını Elazığ’da tanıtacak

EKONOMİ 22.09.2016 - 12:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3144+ kez okundu.
 

Zeytinyağını Elazığ’da tanıtacak

Aydın Ticaret Borsası, zeytinyağı tadım ve tanıtım çalışmalarına Elazığ'da devam edecek.

AYDIN- "Zeytinyağının Pazar Payının Arttırılması Projesi” kapsamında 20 ilde yapılacak tadım ve tanıtım ve tanıtım faaliyetlerinin 12.sinin 24-25 Eylül tarihlerinde Elazığ Park 23 AVM’de gerçekleştirileceği bildirildi. İstanbul Ticaret Borsası, Ege İhracatçı Birlikleri, Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi  (UZZK) ve Aydın Ticaret Borsası Özel Gıda Laboratuvarları A.Ş ortaklığında Aydın Ticaret Borsası tarafından başvurusu yapılan, KOSGEB Başkanlığı tarafından desteklenmeye uygun görülen “Zeytinyağının Pazar Payının Arttırılması Projesi” kapsamında tanıtım ve tadım faaliyetlerinin on ikincisi 24-25Eylül 2016 tarihlerinde “Park Yirmiüç AVM’de” gerçekleşecek. Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, projenin amacının kişi başına düşen zeytinyağı tüketiminin arttırılması ve saf zeytinyağının tüketici ile karşı karşıya getirilmesidir. Tüketicilere, Uluslararası Zeytin Konseyi (International OliveCouncil / IOC ) tarafından akredite olan Aydın Ticaret Borsası Tadım Paneli tadım uzmanlarımız tarafından,  kaliteli zeytinyağını nasıl ayırt edebilecekleri, kaliteli zeytinyağında olması ve olmaması gereken özellikler hakkında bilgiler verilerek, sağlıklı ve bilinçli bir tüketici kitlesi oluşmasına katkı sağlamak, Zeytinyağı markalarının ve iç pazar payının arttırılması amaçlanmaktadır. Elazığlıları Zeytinyağı Tadım Etkinliğimize bekliyoruz” ifadelerine yer verdi. 
Aydın Ticaret Borsası, zeytinyağı tadım ve tanıtım çalışmalarına Elazığ'da devam edecek.

AYDIN- "Zeytinyağının Pazar Payının Arttırılması Projesi” kapsamında 20 ilde yapılacak tadım ve tanıtım ve tanıtım faaliyetlerinin 12.sinin 24-25 Eylül tarihlerinde Elazığ Park 23 AVM’de gerçekleştirileceği bildirildi.

İstanbul Ticaret Borsası, Ege İhracatçı Birlikleri, Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi  (UZZK) ve Aydın Ticaret Borsası Özel Gıda Laboratuvarları A.Ş ortaklığında Aydın Ticaret Borsası tarafından başvurusu yapılan, KOSGEB Başkanlığı tarafından desteklenmeye uygun görülen “Zeytinyağının Pazar Payının Arttırılması Projesi” kapsamında tanıtım ve tadım faaliyetlerinin on ikincisi 24-25Eylül 2016 tarihlerinde “Park Yirmiüç AVM’de” gerçekleşecek.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, projenin amacının kişi başına düşen zeytinyağı tüketiminin arttırılması ve saf zeytinyağının tüketici ile karşı karşıya getirilmesidir. Tüketicilere, Uluslararası Zeytin Konseyi (International OliveCouncil / IOC ) tarafından akredite olan Aydın Ticaret Borsası Tadım Paneli tadım uzmanlarımız tarafından,  kaliteli zeytinyağını nasıl ayırt edebilecekleri, kaliteli zeytinyağında olması ve olmaması gereken özellikler hakkında bilgiler verilerek, sağlıklı ve bilinçli bir tüketici kitlesi oluşmasına katkı sağlamak, Zeytinyağı markalarının ve iç pazar payının arttırılması amaçlanmaktadır. Elazığlıları Zeytinyağı Tadım Etkinliğimize bekliyoruz” ifadelerine yer verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.