Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Zeytinyağı işletmeleri denetleniyor

EKONOMİ 15.09.2019 - 15:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3340+ kez okundu.
 

Zeytinyağı işletmeleri denetleniyor

Aydın’da zeytin hasat sezonu öncesi zeytinyağı işletmeleri denetleniyor.

AYDIN - Efeler İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından, Efeler’de faaliyet gösteren zeytinyağı işletmeleri sezon öncesi denetlenmeye başladı. Görevli personel tarafından yapılan denetimlerde, işletmelerin varsa eksiklikleri belirlenip, bunların tamamlanması konusunda işletme yetkilileri bilgilendirildi. Her sezon öncesi yapılan rutin denetimler ile sağlıklı ve uygun şartlarda üretim yapılıp yapılmadığı kontrol ediliyor.
Aydın’da zeytin hasat sezonu öncesi zeytinyağı işletmeleri denetleniyor.

AYDIN - Efeler İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından, Efeler’de faaliyet gösteren zeytinyağı işletmeleri sezon öncesi denetlenmeye başladı.

Görevli personel tarafından yapılan denetimlerde, işletmelerin varsa eksiklikleri belirlenip, bunların tamamlanması konusunda işletme yetkilileri bilgilendirildi.

Her sezon öncesi yapılan rutin denetimler ile sağlıklı ve uygun şartlarda üretim yapılıp yapılmadığı kontrol ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.