Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Zeytincilere ödeme müjdesi

EKONOMİ 19.08.2017 - 16:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3626+ kez okundu.
 

Zeytincilere ödeme müjdesi

Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, organik zeytin üreticilerine bayram öncesi destek ödemesi yapılacağını açıkladı.

AYDIN- Çine Ziraat Odası Organik Tarım Projesine kayıtlı bin 790 organik zeytin üreticisine bayram önü dekar başına 70 TL olmak üzere toplamda 4 milyon 550 bin lira destek verileceğini ve bu bayram önü verilen desteklemenin ilçe ekonomisine büyük katkı sağalacağını belirten Başkan Atıgan, şunları söyledi: “Çine Ziraat Odası Organik Tarım Projesine kayıtlı bin 790 organik zeytin üreticisine dekar başına 70 TL olmak üzere 65 bin dekara toplamda 4 milyon 550 TL desteklemelerin bayram Ziraat Bankası aracılığı ile T.C. Kimlik Numarası’nın son rakamına göre;  0-2 ile bitenler 18.08.2017 günü saat.18,00’den sonra üreticilerimizin hesaplarına geçmiş olup; 4-6 ile bitenler 23.08.2017 günü saat:18.00’den sonra, 8 ile bitenlere 25.08.2017 günü saat:18.00’de sonra üreticilerimizin hesaplarına geçecektir. Bayram öncesi verilen bu destekleme ilçe ekonomisine büyük katkı sağlamakla beraber kurban alımında sıkıntı yaşayacak üreticilerimizin, esnafımızın, kurban satıcılarının yüzleri gülecek. Aileler rahat bir bayram geçirecek. Üreticimize verilen bu desteklemeden ötürü Bakanlık yetkilileri başta olmak üzere Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlük yetkilileri ile birlikte Ziraat Odası yetkililerimize teşekkürlerimi iletiyorum. Ayrıca süt ve buzağı desteklemeleri henüz yatırılmadı, hayvan üreticilerimiz de bu destekleme ödemelerini dört gözle bayram önü beklemektedirler. Süt ve buzağı desteklemelerin de bayram öncesi yatırılmalı ve zor şartlar altında hayvancılık yapan ailelerin de bayram önü mutlu edilmelidir. Organik desteklemelerini üreticiye bayram öncesi verilmesini sağlayan Bakanlık yetkililerini bu konuda da hassasiyetle harekete geçmeye davet ediyorum ve 18.08.2017 tarihli Resmi Gazetenin Mükerrer sayısında yayımlanan 2017 yılı ürünü desteklemelerinin tüm üreticilerime hayırlı olmasını diliyorum.”
Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, organik zeytin üreticilerine bayram öncesi destek ödemesi yapılacağını açıkladı.

AYDIN- Çine Ziraat Odası Organik Tarım Projesine kayıtlı bin 790 organik zeytin üreticisine bayram önü dekar başına 70 TL olmak üzere toplamda 4 milyon 550 bin lira destek verileceğini ve bu bayram önü verilen desteklemenin ilçe ekonomisine büyük katkı sağalacağını belirten Başkan Atıgan, şunları söyledi:

“Çine Ziraat Odası Organik Tarım Projesine kayıtlı bin 790 organik zeytin üreticisine dekar başına 70 TL olmak üzere 65 bin dekara toplamda 4 milyon 550 TL desteklemelerin bayram Ziraat Bankası aracılığı ile T.C. Kimlik Numarası’nın son rakamına göre;

 0-2 ile bitenler 18.08.2017 günü saat.18,00’den sonra üreticilerimizin hesaplarına geçmiş olup; 4-6 ile bitenler 23.08.2017 günü saat:18.00’den sonra, 8 ile bitenlere 25.08.2017 günü saat:18.00’de sonra üreticilerimizin hesaplarına geçecektir.

Bayram öncesi verilen bu destekleme ilçe ekonomisine büyük katkı sağlamakla beraber kurban alımında sıkıntı yaşayacak üreticilerimizin, esnafımızın, kurban satıcılarının yüzleri gülecek. Aileler rahat bir bayram geçirecek. Üreticimize verilen bu desteklemeden ötürü Bakanlık yetkilileri başta olmak üzere Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlük yetkilileri ile birlikte Ziraat Odası yetkililerimize teşekkürlerimi iletiyorum.

Ayrıca süt ve buzağı desteklemeleri henüz yatırılmadı, hayvan üreticilerimiz de bu destekleme ödemelerini dört gözle bayram önü beklemektedirler. Süt ve buzağı desteklemelerin de bayram öncesi yatırılmalı ve zor şartlar altında hayvancılık yapan ailelerin de bayram önü mutlu edilmelidir. Organik desteklemelerini üreticiye bayram öncesi verilmesini sağlayan Bakanlık yetkililerini bu konuda da hassasiyetle harekete geçmeye davet ediyorum ve 18.08.2017 tarihli Resmi Gazetenin Mükerrer sayısında yayımlanan 2017 yılı ürünü desteklemelerinin tüm üreticilerime hayırlı olmasını diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.