Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Zeytin ve zeytinyağını anlatan eserler yarışacak

KÜLTÜR 10.01.2017 - 12:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3313+ kez okundu.
 

Zeytin ve zeytinyağını anlatan eserler yarışacak

Zeytindostu Derneği tarafından “Kültürümüzde Zeytin Edebiyatı Yarışması-Zeytindostu Zeytin Kültürüne Dokunuyor” yarışması düzenlenecek.

AYDIN- "Zeytin ve Zeytinyağı Size Ne Çağrıştırıyor" temalı yarışma; Türk edebiyatında ve sanat dünyasında zeytin ile zeytinyağına ait eser varlığını arttırmayı, zeytin ve zeytinyağına olan farkındalığı arttırmayı, olumlu algısını pekiştirmeyi ve tüketimi teşvik etmeyi amaçlıyor. Yarışma şiir ve öykü olarak 2 ayrı kategoride düzenlenecek. Yarışmaya katılacak olanlar eserlerini 26 Şubat 2017 tarihine kadar göndermeleri gerekiyor. Katılımcılar eserlerini word formatında hazırlayarak zeytindostudernek@gmail.com adresine mail ile göndererek başvurabiliyorlar. Şiir ve öykü kategorilerinde birinci olanlara 500TL, özel üretim zeytinyağı, ikinci olanlara 300TL, özel üretim zeytinyağı üçüncülere ise 200TL, Özel Üretim Zeytinyağı verilecek.
Zeytindostu Derneği tarafından “Kültürümüzde Zeytin Edebiyatı Yarışması-Zeytindostu Zeytin Kültürüne Dokunuyor” yarışması düzenlenecek.

AYDIN- "Zeytin ve Zeytinyağı Size Ne Çağrıştırıyor" temalı yarışma; Türk edebiyatında ve sanat dünyasında zeytin ile zeytinyağına ait eser varlığını arttırmayı, zeytin ve zeytinyağına olan farkındalığı arttırmayı, olumlu algısını pekiştirmeyi ve tüketimi teşvik etmeyi amaçlıyor.

Yarışma şiir ve öykü olarak 2 ayrı kategoride düzenlenecek. Yarışmaya katılacak olanlar eserlerini 26 Şubat 2017 tarihine kadar göndermeleri gerekiyor. Katılımcılar eserlerini word formatında hazırlayarak zeytindostudernek@gmail.com adresine mail ile göndererek başvurabiliyorlar. Şiir ve öykü kategorilerinde birinci olanlara 500TL, özel üretim zeytinyağı, ikinci olanlara 300TL, özel üretim zeytinyağı üçüncülere ise 200TL, Özel Üretim Zeytinyağı verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.