Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Zeytin ve zeytinyağında markalaşmaya gidiliyor

EKONOMİ 03.04.2019 - 17:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4274+ kez okundu.
 

Zeytin ve zeytinyağında markalaşmaya gidiliyor

Didim Ziraat Odası Başkanı Hilmi Yıldırım, Didim zeytin ve zeytinyağında markalaşmaya gidileceğini belirtti.

AYDIN- Bir turizm ilçesi olan Didim’in aynı zamanda zeytin üretim potansiyeline de sahip olduğunu belirten Yıldırım, ilçe genelinde yeni dikimlerle beraber 1 milyonu aşkın zeytin ağacı varlığına sahip olduğunu ifade etti. İlçede üreticiler tarafından kaliteli bir zeytin üretimin yapıldığını kaydeden Yıldırım, Didim Kaymakamlığı Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi, Ziraat Odası ile İlçe Tarım teknik personelleri ile koordineli bir şekilde, üretici çiftçilere yönelik “Zeytin Budama Teknikleri” kursların düzenlendiğini söyledi. Markalaşma ve pazarlamanın önemine değinen Didim Ziraat Odası Başkanı Hilmi Yıldırım, ilçede bir marketler zinciri ile görüşmelerin sürdüğü, zeytin üreticileri ile marketler zincirini bir araya getirmek istediklerini, ancak öncelikle üreticilerin zeytin ve zeytinyağının marka haline getirip paketlemeleri gerektiğini sözlerine ekledi.
Didim Ziraat Odası Başkanı Hilmi Yıldırım, Didim zeytin ve zeytinyağında markalaşmaya gidileceğini belirtti.

AYDIN- Bir turizm ilçesi olan Didim’in aynı zamanda zeytin üretim potansiyeline de sahip olduğunu belirten Yıldırım, ilçe genelinde yeni dikimlerle beraber 1 milyonu aşkın zeytin ağacı varlığına sahip olduğunu ifade etti.

İlçede üreticiler tarafından kaliteli bir zeytin üretimin yapıldığını kaydeden Yıldırım, Didim Kaymakamlığı Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi, Ziraat Odası ile İlçe Tarım teknik personelleri ile koordineli bir şekilde, üretici çiftçilere yönelik “Zeytin Budama Teknikleri” kursların düzenlendiğini söyledi.

Markalaşma ve pazarlamanın önemine değinen Didim Ziraat Odası Başkanı Hilmi Yıldırım, ilçede bir marketler zinciri ile görüşmelerin sürdüğü, zeytin üreticileri ile marketler zincirini bir araya getirmek istediklerini, ancak öncelikle üreticilerin zeytin ve zeytinyağının marka haline getirip paketlemeleri gerektiğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.