Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Zeytin konulu fotoğraf sergisi başladı

SANAT 31.10.2018 - 16:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1686+ kez okundu.
 

Zeytin konulu fotoğraf sergisi başladı

Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi’nin, “Fotoğraf Karelerinde Ölümsüz Anılar” isimli fotoğraf sergisine ev sahipliği yaptığı bildirildi.

AYDIN- Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 3-4 Kasım tarihlerinde Kervansaray’da gerçekleşecek olan Kuşadası Zeytin Festivali kapsamında, Zeytin Dostu Derneği tarafından düzenlenen “Fotoğraf Karelerinde Ölümsüz Anılar” isimli bir fotoğraf sergisine ev sahipliği yapmaya başladı. Ulusal ve uluslararası alanda zeytin ile ilgili olarak düzenlenen yarışmalarda dereceye giren fotoğrafların yer aldığı sergi, açılışa katılan sanatseverler tarafından beğeniyle karşılandı. Sergi, 9 Kasım tarihine kadar İbramaki Sanat Galerisi’nde görülebilir.
Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi’nin, “Fotoğraf Karelerinde Ölümsüz Anılar” isimli fotoğraf sergisine ev sahipliği yaptığı bildirildi.

AYDIN- Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 3-4 Kasım tarihlerinde Kervansaray’da gerçekleşecek olan Kuşadası Zeytin Festivali kapsamında, Zeytin Dostu Derneği tarafından düzenlenen “Fotoğraf Karelerinde Ölümsüz Anılar” isimli bir fotoğraf sergisine ev sahipliği yapmaya başladı.

Ulusal ve uluslararası alanda zeytin ile ilgili olarak düzenlenen yarışmalarda dereceye giren fotoğrafların yer aldığı sergi, açılışa katılan sanatseverler tarafından beğeniyle karşılandı. Sergi, 9 Kasım tarihine kadar İbramaki Sanat Galerisi’nde görülebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.