Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Zeytin hasadına ‘Kaplan’ eli

GÜNCEL 04.12.2019 - 17:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2657+ kez okundu.
 

Zeytin hasadına ‘Kaplan’ eli

Aydın’ın Koçarlı İlçesi’nde devam eden zeytin hasadında, vatandaşların imdadına Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan yetişti.

AYDIN- Ağaçların bulunduğu sarp arazide ulaşımda sıkıntı yaşayan vatandaşların taleplerini dikkate alan Belediye Başkanı Nedim Kaplan, hasat yapılan köylere DSİ Bölge Müdürlüğü’nden kiralanan greyderi göndererek yolların araç ile ulaşıma uygun hale gelmesi için çalışma başlattı. Tekeli Mahallesi’nde başlayan çalışmalar tamamlanırken sırasıyla Güdüşlü, Dedeköy ve hasat yapılan tüm bölgelerde çalışmalara devam edileceği öğrenildi. Özellikle kadınların traktör veya motor üzerinde zor anlar yaşadığını ve hasadın bu sebeple veriminin düştüğünü belirten vatandaşlar, “50 yıldır bu çileyi çekiyorduk. Allah Başkanımızdan razı olsun. Sayesinde binek araçlarımızla dahi bölgelerimize ulaşabiliyoruz” dedi. Tekeli Mahallesi Muhtarı Yusuf Eskici yaptığı açıklamada, Başkan Nedim Kaplan’a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, “Zeytin hasadı bu çalışma sayesinde daha verimli geçeceğini umuyorum” dedi. Hasat yapan köylülerden Fatma Hanım, “Bir kadın olarak ulaşımın zor koşullarda sağlanması özelikle bize çile gibi geliyordu. Sayın Başkanımıza bir kadın olarak ayrıca teşekkür ediyorum. Hizmetlerinin devamını diliyorum” dedi. 50 yıldır çile olan yolların yapılan çalışma ile binek araçlarla bile ulaşıma hazır hale getirildiğini belirten Köy Azası Ali Acar, özellikle vatandaşın hizmetten memnuniyetini belirterek onlar adına teşekkür etti. Konuyla ilgili teşekkürlerin iletildiği Belediye Başkanı Nedim Kaplan, “Her an, her koşulda halkımızın yanında olmak adına çalışıyoruz. Biz ‘Bu ilçeye değer’ sloganıyla yola çıktık. Önceliğimiz hizmettir, önceliğimiz vatandaştır” dedi.
Aydın’ın Koçarlı İlçesi’nde devam eden zeytin hasadında, vatandaşların imdadına Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan yetişti.

AYDIN- Ağaçların bulunduğu sarp arazide ulaşımda sıkıntı yaşayan vatandaşların taleplerini dikkate alan Belediye Başkanı Nedim Kaplan, hasat yapılan köylere DSİ Bölge Müdürlüğü’nden kiralanan greyderi göndererek yolların araç ile ulaşıma uygun hale gelmesi için çalışma başlattı.

Tekeli Mahallesi’nde başlayan çalışmalar tamamlanırken sırasıyla Güdüşlü, Dedeköy ve hasat yapılan tüm bölgelerde çalışmalara devam edileceği öğrenildi.

Özellikle kadınların traktör veya motor üzerinde zor anlar yaşadığını ve hasadın bu sebeple veriminin düştüğünü belirten vatandaşlar, “50 yıldır bu çileyi çekiyorduk. Allah Başkanımızdan razı olsun. Sayesinde binek araçlarımızla dahi bölgelerimize ulaşabiliyoruz” dedi.

Tekeli Mahallesi Muhtarı Yusuf Eskici yaptığı açıklamada, Başkan Nedim Kaplan’a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, “Zeytin hasadı bu çalışma sayesinde daha verimli geçeceğini umuyorum” dedi.

Hasat yapan köylülerden Fatma Hanım, “Bir kadın olarak ulaşımın zor koşullarda sağlanması özelikle bize çile gibi geliyordu. Sayın Başkanımıza bir kadın olarak ayrıca teşekkür ediyorum. Hizmetlerinin devamını diliyorum” dedi.

50 yıldır çile olan yolların yapılan çalışma ile binek araçlarla bile ulaşıma hazır hale getirildiğini belirten Köy Azası Ali Acar, özellikle vatandaşın hizmetten memnuniyetini belirterek onlar adına teşekkür etti.

Konuyla ilgili teşekkürlerin iletildiği Belediye Başkanı Nedim Kaplan, “Her an, her koşulda halkımızın yanında olmak adına çalışıyoruz. Biz ‘Bu ilçeye değer’ sloganıyla yola çıktık. Önceliğimiz hizmettir, önceliğimiz vatandaştır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.