Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Zeki Müren Şarkıları Efeler Halkı’nı mest etti

GENEL 13.12.2018 - 10:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2110+ kez okundu.
 

Zeki Müren Şarkıları Efeler Halkı’nı mest etti

Efeler Belediyesi Zeki Müren'in seksen yedinci doğum yılı dolayısıyla konser düzenledi.

AYDIN- Efeler Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından düzenlenen konser, Aydın İl Kültür Merkezi Dr. Hidayet Sayın Salonu'nda gerçekleştirildi. Efeler halkının yoğun ilgi gösterdiği konserde Müren'in birbirinden değerli eserleri seslendirildi. Vatandaşların da koroya hep bir ağızdan eşlik ettiği konserde sanat güneşi Müren'in şarkıları kulakların pasını sildi. Konser sonunda Zeki Müren ile bir anısını anlatan Efeler Belediyesi Başkan Vekili Halis Günday, Müren'i Taksim Gazinosu'nda dinleme şansına sahip olduğunu, koroyu dinlerken de o günlere gittiğini söyleyerek Koro Şefi Nedim Tarımcıoğlu ve koro üyelerini tebrik etti. Tarımcıoğlu'na çiçek takdim eden Günday, Efeler halkına geceye katılımlarından dolayı da teşekkür etti.
Efeler Belediyesi Zeki Müren'in seksen yedinci doğum yılı dolayısıyla konser düzenledi.

AYDIN- Efeler Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından düzenlenen konser, Aydın İl Kültür Merkezi Dr. Hidayet Sayın Salonu'nda gerçekleştirildi. Efeler halkının yoğun ilgi gösterdiği konserde Müren'in birbirinden değerli eserleri seslendirildi. Vatandaşların da koroya hep bir ağızdan eşlik ettiği konserde sanat güneşi Müren'in şarkıları kulakların pasını sildi.

Konser sonunda Zeki Müren ile bir anısını anlatan Efeler Belediyesi Başkan Vekili Halis Günday, Müren'i Taksim Gazinosu'nda dinleme şansına sahip olduğunu, koroyu dinlerken de o günlere gittiğini söyleyerek Koro Şefi Nedim Tarımcıoğlu ve koro üyelerini tebrik etti. Tarımcıoğlu'na çiçek takdim eden Günday, Efeler halkına geceye katılımlarından dolayı da teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.