Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Zehirlenen çocuklardan 51’i taburcu oldu

ASAYİŞ 21.06.2017 - 18:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3110+ kez okundu.
 

Zehirlenen çocuklardan 51’i taburcu oldu

Kuşadası’nda zehirlenen 56 çocuktan 51’i taburcu edildi

AYDIN- Kuşadası’nda eğitim gördükleri anaokulunda yedikleri yemekten zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye kaldırılan 3’ü öğretmen, 53’ü ise öğrenci toplam 56 kişiden 51’i taburcu edildi. 5 çocuktan 3’ünün Aydın’da, 2’sinin ise Kuşadası’ndaki hastanelerde tedavileri devam ediyor. Bilindiği gibi, Kuşadası'ndaki özel bir anaokulunda eğitim gören yaşları 3 ile 6 arasında değişen çocuklar Pazartesi günü menüsünde tavuk, pilav ve ayran bulunan öğle yemeğinden yedikten sonra karın ağrısı, bulantı ve kusma şikayetiyle çeşitli hastanelere kaldırılmıştı. Gıda şüphesiyle hastanelere kaldırılan aralarında 5 öğretmenin de bulunduğu 56 kişinin 51’i tedavi işlemlerinin ardından taburcu edildi. Hayati tehlikesi bulunmayan 5 çocuktan 3’ünün Aydın’da, 2’sinin ise Kuşadası’ndaki hastanelerde tedavileri devam ediyor. Bu arada, velilerin suç duyurusu üzerine anaokulundaki gıda zehirlenmesi iddialarıyla ilgili soruşturma başlatıldı. Kuşadası Toplum Sağlığı Merkezi Müdürlüğü ve Kuşadası Emniyet Müdürlüğü'nden oluşturulan bir ekip, Savcılığın talimatıyla anaokulundaki yemek ve içeceklerden numune aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. Yapılan araştırmada polis tarafından ifadesi alınan anaokulunun aşçısı 32 yaşındaki N.Y’nin çocuğu M.Y’nin de zehirlenen çocuklar arasında yer aldığı ortaya çıktı.
Kuşadası’nda zehirlenen 56 çocuktan 51’i taburcu edildi

AYDIN- Kuşadası’nda eğitim gördükleri anaokulunda yedikleri yemekten zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye kaldırılan 3’ü öğretmen, 53’ü ise öğrenci toplam 56 kişiden 51’i taburcu edildi. 5 çocuktan 3’ünün Aydın’da, 2’sinin ise Kuşadası’ndaki hastanelerde tedavileri devam ediyor.

Bilindiği gibi, Kuşadası'ndaki özel bir anaokulunda eğitim gören yaşları 3 ile 6 arasında değişen çocuklar Pazartesi günü menüsünde tavuk, pilav ve ayran bulunan öğle yemeğinden yedikten sonra karın ağrısı, bulantı ve kusma şikayetiyle çeşitli hastanelere kaldırılmıştı. Gıda şüphesiyle hastanelere kaldırılan aralarında 5 öğretmenin de bulunduğu 56 kişinin 51’i tedavi işlemlerinin ardından taburcu edildi. Hayati tehlikesi bulunmayan 5 çocuktan 3’ünün Aydın’da, 2’sinin ise Kuşadası’ndaki hastanelerde tedavileri devam ediyor.

Bu arada, velilerin suç duyurusu üzerine anaokulundaki gıda zehirlenmesi iddialarıyla ilgili soruşturma başlatıldı. Kuşadası Toplum Sağlığı Merkezi Müdürlüğü ve Kuşadası Emniyet Müdürlüğü'nden oluşturulan bir ekip, Savcılığın talimatıyla anaokulundaki yemek ve içeceklerden numune aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. Yapılan araştırmada polis tarafından ifadesi alınan anaokulunun aşçısı 32 yaşındaki N.Y’nin çocuğu M.Y’nin de zehirlenen çocuklar arasında yer aldığı ortaya çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.