Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Zehir tacirlerine operasyon

GÜNCEL 30.03.2018 - 10:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3947+ kez okundu.
 

Zehir tacirlerine operasyon

Kuşadası'ndaki uyuşturucu operasyonunda 3 kişi tutuklandı

AYDIN - Aydın Kuşadası ilçesinde bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, ilçeye uyuşturucu madde sokmak isteyen bir gruba yönelik operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda 3 kişilik ekip piyasaya sürmeye çalıştığı uyuşturucu maddelerle birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 3 kişi de tutuklanarak cezaevine gönderildi. Narkotik Şube Amirliği’ne bağlı ekipler tarafından uyuşturucu madde ticaretine ve kullanımını önlemeye yönelik başlatılan çalışmalar kapsamında İki Çeşmelik Mahallesi Çamlık Kavşağı’nda bir araca baskın düzenlendi. İçerisinde 3 kişinin bulunduğu araç ve şahısların üzerinde yapılan aramada çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucu maddelerle birlikte Y.O.A., Ş.G. ve V.Ö. polis ekiplerince gözaltına alındı. Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edilen her 3 zanlı da tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kuşadası'ndaki uyuşturucu operasyonunda 3 kişi tutuklandı

AYDIN - Aydın Kuşadası ilçesinde bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, ilçeye uyuşturucu madde sokmak isteyen bir gruba yönelik operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda 3 kişilik ekip piyasaya sürmeye çalıştığı uyuşturucu maddelerle birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 3 kişi de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Narkotik Şube Amirliği’ne bağlı ekipler tarafından uyuşturucu madde ticaretine ve kullanımını önlemeye yönelik başlatılan çalışmalar kapsamında İki Çeşmelik Mahallesi Çamlık Kavşağı’nda bir araca baskın düzenlendi. İçerisinde 3 kişinin bulunduğu araç ve şahısların üzerinde yapılan aramada çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Ele geçirilen uyuşturucu maddelerle birlikte Y.O.A., Ş.G. ve V.Ö. polis ekiplerince gözaltına alındı.

Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edilen her 3 zanlı da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.