Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Zahireci Orhan hayatını kaybetti

SAĞLIK 02.12.2016 - 11:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2916+ kez okundu.
 

Zahireci Orhan hayatını kaybetti

Aydın’ın Bozdoğan İlçesi’ne Zahireci Orhan olarak tanınan yardımsever Burhan Çapın hayatını kaybetti.

AYDIN- İlçede esnaflık yapan ve emekli olduktan sonra da kendisini insanların yardım ve hayır işlerine adayan 85 yaşındaki Burhan Çapın'ın vefatı sevenlerini üzdü. Zahireci Orhan olarak bilinen Bozdoğan’ın sevilen ismi Burhan Çapın’ın ölümünün herkesi üzdüğünü belirten ilçe sakinlerinden Mehmet Güngör Durmuş, “Bize göre Bozdoğan’dan bir yıldız kaydı. Esnaflığı süresince çevresine sayılamayacak kadar çok faydası olan, ömrü boyunca insanların mutluluğu için çapa sarf eden Hacı Burhan Çapın yaşarken insanlara hem faydalı hem de örnek olmaya çalıştı. 85 yıllık ömrünü çok şey sığdıran Burhan Çapın amcamız esnaflığı bıraktıktan sonra, bir kenara çekilip ömrünün kalan kısmını boş oturarak geçirmedi. Hayır kurumlarında çalıştı. İnsanlara nasıl faydalı olabilirim diye çırpındı durdu. Her fani gibi O’da 85 yaşında aramızdan ayrıldı. Allah rahmet eylesin” diye konuştu.
Aydın’ın Bozdoğan İlçesi’ne Zahireci Orhan olarak tanınan yardımsever Burhan Çapın hayatını kaybetti.

AYDIN- İlçede esnaflık yapan ve emekli olduktan sonra da kendisini insanların yardım ve hayır işlerine adayan 85 yaşındaki Burhan Çapın'ın vefatı sevenlerini üzdü.

Zahireci Orhan olarak bilinen Bozdoğan’ın sevilen ismi Burhan Çapın’ın ölümünün herkesi üzdüğünü belirten ilçe sakinlerinden Mehmet Güngör Durmuş, “Bize göre Bozdoğan’dan bir yıldız kaydı. Esnaflığı süresince çevresine sayılamayacak kadar çok faydası olan, ömrü boyunca insanların mutluluğu için çapa sarf eden Hacı Burhan Çapın yaşarken insanlara hem faydalı hem de örnek olmaya çalıştı. 85 yıllık ömrünü çok şey sığdıran Burhan Çapın amcamız esnaflığı bıraktıktan sonra, bir kenara çekilip ömrünün kalan kısmını boş oturarak geçirmedi. Hayır kurumlarında çalıştı. İnsanlara nasıl faydalı olabilirim diye çırpındı durdu. Her fani gibi O’da 85 yaşında aramızdan ayrıldı. Allah rahmet eylesin” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.