Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Zafer Bayramı’nda Forum Aydın farkı

GENEL 27.08.2018 - 13:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3617+ kez okundu.
 

Zafer Bayramı’nda Forum Aydın farkı

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için Forum Aydın’a davetlisiniz!

AYDIN- Aydın ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın’ın, bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkulu etkinliklerle kutlayacağı bildirildi. Edinilen bilgiye göre, Aydans Halk Dansları Topluluğu tarafından hazırlanan Zeybek ve geleneksel halk dansları gösterilerinin yanı sıra Grup Kafama Göre’nin canlı performansı eşliğinde bayram ruhunu yaşamak isteyen herkes Forum Aydın’a davetli! Forum Aydın’ın hazırladığı coşkulu 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, bu yıl Zeybek başta olmak üzere çeşitli geleneksel halk dansları gösterilerini Aydans Halk Dansları Topluluğu eşliğinde ziyaretçilerle buluşturacak. Ağustos ayı boyunca Forum Aydın misafirlerine keyifli performanslar sunan Yaz Konserleri kapsamında da sahneye çıkan ve izleyenlerden tam not alan Grup Kafama Göre, 30 Ağustos 2018 Perşembe günü saat 20.00’de Zafer Bayramı şerefine yeniden sahnede olacak. 30 Ağustos ruhunu doyasıya yaşamak, coşkulu Zafer Bayramı kutlamalarının bir parçası olmak isteyen herkes, Forum Aydın’a davetli!
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için Forum Aydın’a davetlisiniz!

AYDIN- Aydın ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın’ın, bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkulu etkinliklerle kutlayacağı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Aydans Halk Dansları Topluluğu tarafından hazırlanan Zeybek ve geleneksel halk dansları gösterilerinin yanı sıra Grup Kafama Göre’nin canlı performansı eşliğinde bayram ruhunu yaşamak isteyen herkes Forum Aydın’a davetli!

Forum Aydın’ın hazırladığı coşkulu 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, bu yıl Zeybek başta olmak üzere çeşitli geleneksel halk dansları gösterilerini Aydans Halk Dansları Topluluğu eşliğinde ziyaretçilerle buluşturacak. Ağustos ayı boyunca Forum Aydın misafirlerine keyifli performanslar sunan Yaz Konserleri kapsamında da sahneye çıkan ve izleyenlerden tam not alan Grup Kafama Göre, 30 Ağustos 2018 Perşembe günü saat 20.00’de Zafer Bayramı şerefine yeniden sahnede olacak.

30 Ağustos ruhunu doyasıya yaşamak, coşkulu Zafer Bayramı kutlamalarının bir parçası olmak isteyen herkes, Forum Aydın’a davetli!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.