Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Zafer Bayramı’na Kuşadası’nda bandolu kutlama

31.08.2020 - 01:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4159+ kez okundu.
 

Zafer Bayramı’na Kuşadası’nda bandolu kutlama

Kuşadası’nda 30 Ağustos Zafer Bayramı bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan kısıtlamaların gölgesinde kutlandı.

AYDIN - Sabah Atatürk Meydanı’nda düzenlenen resmi çelenk koyma töreni ve şehitlik ziyaretinin ardından akşam saatlerinde Kuşadası Belediye Bandosu özel bir araçla ilçenin farklı mahallelerini dolaşarak konser verdi. Kuşadası’nda, 30 Ağustos Zafer Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kuşadası Belediye Bandosu akşam kentin farklı mahallelerini dolaşarak Milli Mücadele’ye mal olan marşları seslendirdi. Bandonun canlı performansı, Zafer Bayramı coşkusunu evlerinde yaşayan vatandaşların yoğun beğenisini aldı. Ellerinde Türk bayrakları ile balkonlara çıkan Kuşadalılar, bandonun seslendirdiği marşlara hep bir ağızdan eşlik etti. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, tarihi Kuşadası Belediye Bandosu’nun verdiği konserle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutladıklarını belirterek “Tüm Türkiye’de olduğu gibi kentimizde de Zafer Bayramı kutlamalarına kısıtlamalar geldi. Biz bu özel güne coşku katabilmek adına bir etkinlik düzenlemek istedik. Belediye Bandomuz kentimizin farklı noktalarında konserler verdi. Hemşerilerimiz konserlere yoğun ilgi gösterdi. Zafer Bayramımızı gelecek yıl daha büyük bir coşkuyla kutlayacağız” dedi.
Kuşadası’nda 30 Ağustos Zafer Bayramı bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan kısıtlamaların gölgesinde kutlandı.

AYDIN - Sabah Atatürk Meydanı’nda düzenlenen resmi çelenk koyma töreni ve şehitlik ziyaretinin ardından akşam saatlerinde Kuşadası Belediye Bandosu özel bir araçla ilçenin farklı mahallelerini dolaşarak konser verdi.

Kuşadası’nda, 30 Ağustos Zafer Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kuşadası Belediye Bandosu akşam kentin farklı mahallelerini dolaşarak Milli Mücadele’ye mal olan marşları seslendirdi. Bandonun canlı performansı, Zafer Bayramı coşkusunu evlerinde yaşayan vatandaşların yoğun beğenisini aldı. Ellerinde Türk bayrakları ile balkonlara çıkan Kuşadalılar, bandonun seslendirdiği marşlara hep bir ağızdan eşlik etti.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, tarihi Kuşadası Belediye Bandosu’nun verdiği konserle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutladıklarını belirterek “Tüm Türkiye’de olduğu gibi kentimizde de Zafer Bayramı kutlamalarına kısıtlamalar geldi. Biz bu özel güne coşku katabilmek adına bir etkinlik düzenlemek istedik. Belediye Bandomuz kentimizin farklı noktalarında konserler verdi. Hemşerilerimiz konserlere yoğun ilgi gösterdi. Zafer Bayramımızı gelecek yıl daha büyük bir coşkuyla kutlayacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.