Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Zabıta simit fırınlarını denetledi

GÜNCEL 09.01.2019 - 17:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3572+ kez okundu.
 

Zabıta simit fırınlarını denetledi

Çine’de hizmet veren simit fırınlarının, Belediye Zabıta Amirliği ve İlçe Tarım Orman Müdürlüğü Ekipleri’nce ortaklaşa düzenlenen çalışma ile denetlendiği bildirildi.

AYDIN- Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Çine’de faaliyet gösteren simit fırınları sabah saatlerinde gıda, sağlık ve hijyen kuralları açısından denetlendi. Yapılan denetimlerde fırınların genel hijyen kuralları, un ve katkı maddeleri ile sağlık konularına uyup uymadıkları, işyeri açma ve çalışma ruhsatları, imalathane ruhsatları incelendi. Denetimlerde gereken şartlara uymayan fırınlara gerekli yasal işlem yapıldı, tekrarı halinde ve eksikliklerini gidermedikleri takdirde gerekli yasal işlemlerin devam edeceği konularında bilgilendirmeler yapıldı. Zabıta Amirliği’nce yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: “Geçen yıl Eylül ayında başladığımız fırın denetimlerimize bu yıl da devam ediyoruz. Çine Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenilir gıdalar tüketebilmesi için çalışmalarımız devam edecektir. Sadece fırınların denetimi değil, halkımızı ilgilendiren ve sorumluluk alanımıza giren tüm konularda denetim ve çalışmalarımız tüm hızıyla sürecektir.”
Çine’de hizmet veren simit fırınlarının, Belediye Zabıta Amirliği ve İlçe Tarım Orman Müdürlüğü Ekipleri’nce ortaklaşa düzenlenen çalışma ile denetlendiği bildirildi.

AYDIN- Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Çine’de faaliyet gösteren simit fırınları sabah saatlerinde gıda, sağlık ve hijyen kuralları açısından denetlendi. Yapılan denetimlerde fırınların genel hijyen kuralları, un ve katkı maddeleri ile sağlık konularına uyup uymadıkları, işyeri açma ve çalışma ruhsatları, imalathane ruhsatları incelendi.

Denetimlerde gereken şartlara uymayan fırınlara gerekli yasal işlem yapıldı, tekrarı halinde ve eksikliklerini gidermedikleri takdirde gerekli yasal işlemlerin devam edeceği konularında bilgilendirmeler yapıldı.

Zabıta Amirliği’nce yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

“Geçen yıl Eylül ayında başladığımız fırın denetimlerimize bu yıl da devam ediyoruz. Çine Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenilir gıdalar tüketebilmesi için çalışmalarımız devam edecektir. Sadece fırınların denetimi değil, halkımızı ilgilendiren ve sorumluluk alanımıza giren tüm konularda denetim ve çalışmalarımız tüm hızıyla sürecektir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.