Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Yüzlerce kişi çıldırmış olmalı

YAŞAM 02.01.2015 - 18:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 3567+ kez okundu.
 

Yüzlerce kişi çıldırmış olmalı

Kanada'da her yıl 1 Ocak günü yapılan Polar Bear Dip (Kutup Ayısı Dalışı) organizasyonu, bu yıl 30. kez gerçekleştirildi.

Kanada’da, Polar Bear Dip (Kutup Ayısı Dalışı) organizasyonu kapsamında bu yıl da yüzlerce kişi yılbaşında Ontario Gölü’ne girdi. Oakville kenti sahilindeki Coronation Park’ta toplanan yaklaşık 5 bin kişiden 700’ü, dondurucu soğukta gruplar halinde göle girdi. Etkinlik boyunca değişik yaş gruplarında kostüm yarışması da düzenlendi. Göle dalacaklara sıcak çikolata ve kahve ikram edilirken, halka da sandviç ve içecek satışı yapıldı. Satışlardan elde edilen gelirler de organizasyonun bağış kutusuna dahil edildi. Kutup Ayısı Dalışı’nı 30 yıl önce başlatan Trent ve Todd Courage kardeşler, AA muhabirine, bu yılki organizasyonda 120 bin dolar bağış hedeflediklerini ancak 130 bin doları geçtiklerini söyledi. Toplanan bağışlarla World Vision Vakfı aracılığıyla Ruanda’nın köylerine temiz içme suyu kuyuları açılacağını anlatan Courage kardeşler, “Bugün buraya gelen herkes, kelimenin tam anlamıyla hayat kurtardı. Kendimiz bıraktığımız dondurucu su, aslında dünyanın bir başka yerinde insanlara içme suyu oldu'' dedi. Sadece son 20 yıldaki organizasyonlarda toplanan bağışın 1,3 milyon dolar olduğunu belirten Trent ve Todd Courage, ''Bu yıl 10 bin kişiye temiz su sağlayacak kuyular açılacak. Meyve ağaçları dikilecek ve bazı sağlık tesisleri kurulacak'' diye konuştu. Renkli görüntülerin yaşandığı Kutup Ayısı Dalışı’nda, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri de önlem aldı.
Kanada'da her yıl 1 Ocak günü yapılan Polar Bear Dip (Kutup Ayısı Dalışı) organizasyonu, bu yıl 30. kez gerçekleştirildi.

Kanada’da, Polar Bear Dip (Kutup Ayısı Dalışı) organizasyonu kapsamında bu yıl da yüzlerce kişi yılbaşında Ontario Gölü’ne girdi.
Oakville kenti sahilindeki Coronation Park’ta toplanan yaklaşık 5 bin kişiden 700’ü, dondurucu soğukta gruplar halinde göle girdi. Etkinlik boyunca değişik yaş gruplarında kostüm yarışması da düzenlendi.

Göle dalacaklara sıcak çikolata ve kahve ikram edilirken, halka da sandviç ve içecek satışı yapıldı. Satışlardan elde edilen gelirler de organizasyonun bağış kutusuna dahil edildi.
Kutup Ayısı Dalışı’nı 30 yıl önce başlatan Trent ve Todd Courage kardeşler, AA muhabirine, bu yılki organizasyonda 120 bin dolar bağış hedeflediklerini ancak 130 bin doları geçtiklerini söyledi. Toplanan bağışlarla World Vision Vakfı aracılığıyla Ruanda’nın köylerine temiz içme suyu kuyuları açılacağını anlatan Courage kardeşler, “Bugün buraya gelen herkes, kelimenin tam anlamıyla hayat kurtardı. Kendimiz bıraktığımız dondurucu su, aslında dünyanın bir başka yerinde insanlara içme suyu oldu'' dedi.

Sadece son 20 yıldaki organizasyonlarda toplanan bağışın 1,3 milyon dolar olduğunu belirten Trent ve Todd Courage, ''Bu yıl 10 bin kişiye temiz su sağlayacak kuyular açılacak. Meyve ağaçları dikilecek ve bazı sağlık tesisleri kurulacak'' diye konuştu.
Renkli görüntülerin yaşandığı Kutup Ayısı Dalışı’nda, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri de önlem aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.