Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Yüz nakli olan Recep Sert baba oluyor

YAŞAM 25.08.2015 - 12:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4046+ kez okundu.
 

Yüz nakli olan Recep Sert baba oluyor

Bursa’nın İnegöl ilçesinde yüz nakli yapılan Recep Sert yakında baba olmaya hazırlanıyor.

Temizlediği tüfeğin ateş alması neticesinde yüzü tanınmayacak hale gelen Recep Sert'e, İHA’nın haberi üzerine kendisiyle temasa geçen Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde, Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından başarılı bir operasyonla yüz nakli yapılmıştı. Beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı turist 43 yaşındaki Andrzej Kucza’nın yüzü ve çenesi nakledilen İnegöllü genç Recep Sert ve eşi Esma Akyurt Sert, bugünlerde bebek heyecanı yaşıyor. Türkiye’nin 5'inci yüz nakli yapılan 28 yaşındaki Recep Sert, 2 yıl evvel yüz nakli olduğu hastanede tanıştığı Esma Akyurt ile Bursa'nın İnegöl ilçesinde dünya evine girmişti. İnegöl’de ikamet eden Sert ailesi tatlı bir heyecan içinde. Recep Sert’in eşi Esma Sert’in 5 aylık hamile olduğu, aralık veya yeni yılın ilk günlerinde bebeklerini kucaklarına alması bekleniyor. Sert ailesi bebeğin cinsiyetini sır gibi saklarken, diğer aile fertlerine bile bu konuda bilgi vermedikleri öğrenildi. Ancak hazırlıkların kız çocuğu üzerine yapıldığı belirtiliyor.
Bursa’nın İnegöl ilçesinde yüz nakli yapılan Recep Sert yakında baba olmaya hazırlanıyor.

Temizlediği tüfeğin ateş alması neticesinde yüzü tanınmayacak hale gelen Recep Sert'e, İHA’nın haberi üzerine kendisiyle temasa geçen Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde, Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından başarılı bir operasyonla yüz nakli yapılmıştı. Beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı turist 43 yaşındaki Andrzej Kucza’nın yüzü ve çenesi nakledilen İnegöllü genç Recep Sert ve eşi Esma Akyurt Sert, bugünlerde bebek heyecanı yaşıyor.

Türkiye’nin 5'inci yüz nakli yapılan 28 yaşındaki Recep Sert, 2 yıl evvel yüz nakli olduğu hastanede tanıştığı Esma Akyurt ile Bursa'nın İnegöl ilçesinde dünya evine girmişti. İnegöl’de ikamet eden Sert ailesi tatlı bir heyecan içinde. Recep Sert’in eşi Esma Sert’in 5 aylık hamile olduğu, aralık veya yeni yılın ilk günlerinde bebeklerini kucaklarına alması bekleniyor. Sert ailesi bebeğin cinsiyetini sır gibi saklarken, diğer aile fertlerine bile bu konuda bilgi vermedikleri öğrenildi. Ancak hazırlıkların kız çocuğu üzerine yapıldığı belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.