Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yusuf Oral vefat etti

GÜNCEL 05.02.2020 - 23:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3707+ kez okundu.
 

Yusuf Oral vefat etti

Elit Restoranın sahibi Yusuf Oral kalbine yenik düştü

AYDIN - Aydın'ın nezih restarantlarından Elit Restoranın sahibi emekli tekel müdürü Yusuf Oral(64) geçirdiği kalp krizi nedeniyle birkaç gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hayata veda etti. Evli ve 2 çocuk babası olan Yusuf Oral'ın cenazesi ikindi namazına müteakip Bey Camiinde kılınan cenaze namazının ardında Kemar Mezarlığında toprağa verildi. Yusuf Oral'ın beklenmedik ölümü başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğdu. Sevenleri onu cenaze namazında ve kabristanlıkta yalnız bırakmadı. Yeni ufuk Yayın Grubu yazı Ailesi olarak biz de Oral ailesine başsağlığı diler, acılarına ortak olduğumuzu iletirirz. Mekanı Cennet Mekanı olsun...  
Elit Restoranın sahibi Yusuf Oral kalbine yenik düştü

AYDIN - Aydın'ın nezih restarantlarından Elit Restoranın sahibi emekli tekel müdürü Yusuf Oral(64) geçirdiği kalp krizi nedeniyle birkaç gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hayata veda etti.

Evli ve 2 çocuk babası olan Yusuf Oral'ın cenazesi ikindi namazına müteakip Bey Camiinde kılınan cenaze namazının ardında Kemar Mezarlığında toprağa verildi.

Yusuf Oral'ın beklenmedik ölümü başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğdu. Sevenleri onu cenaze namazında ve kabristanlıkta yalnız bırakmadı.

Yeni ufuk Yayın Grubu yazı Ailesi olarak biz de Oral ailesine başsağlığı diler, acılarına ortak olduğumuzu iletirirz. Mekanı Cennet Mekanı olsun...
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.