Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yusuf Nalkesen ve Egeli Bestekârlar Konseri büyüledi

SANAT 26.12.2016 - 17:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3009+ kez okundu.
 

Yusuf Nalkesen ve Egeli Bestekârlar Konseri büyüledi

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıck, Mehmet Yüzügüler Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen Yusuf Nalkesen ve Egeli Bestekârlar Konseri’ni, Nazilli’nin yeni Kaymakamı İbrahim Küçük ile izledi.

AYDIN- Mustafa Dinçkol’un yönettiği, Güzin Cabbar’ın sunumu ile gerçekleşen Nazilli Kaymakamlığı Türk Sanat Müziği Korosu Yusuf Nalkesen ve Egeli Bestekârlar Konseri büyüledi. Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen konsere Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, AK Parti eski Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Akgün Meclis Üyeleri, daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. 2 Bölüm halinde gerçekleşen konserde Yusuf Nalkesen, Avni Anıl ve Selim Öztaş’ a ait besteler Koristler ve solistler tarafından seslendirildi. Nefes kesen konserde Kuşadası’ndan gelen misafir sanatçılar da sahne aldı. Salondakileri adeta kendilerinden geçiren konser sonunda tüm koristlere yeni Kaymakam İbrahim Küçük, Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve AK Parti Aydın Eski Milletvekili Ahmet Ertürk tarafından çiçek takdim edildi. Tamamı dolu olan salondaki dinleyiciler Nazilli Kaymakamlığı Türk Sanat Müziği Korosunu dakikalarca ayakta alkışladı.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıck, Mehmet Yüzügüler Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen Yusuf Nalkesen ve Egeli Bestekârlar Konseri’ni, Nazilli’nin yeni Kaymakamı İbrahim Küçük ile izledi.

AYDIN- Mustafa Dinçkol’un yönettiği, Güzin Cabbar’ın sunumu ile gerçekleşen Nazilli Kaymakamlığı Türk Sanat Müziği Korosu Yusuf Nalkesen ve Egeli Bestekârlar Konseri büyüledi. Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen konsere Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, AK Parti eski Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Akgün Meclis Üyeleri, daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

2 Bölüm halinde gerçekleşen konserde Yusuf Nalkesen, Avni Anıl ve Selim Öztaş’ a ait besteler Koristler ve solistler tarafından seslendirildi. Nefes kesen konserde Kuşadası’ndan gelen misafir sanatçılar da sahne aldı.

Salondakileri adeta kendilerinden geçiren konser sonunda tüm koristlere yeni Kaymakam İbrahim Küçük, Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve AK Parti Aydın Eski Milletvekili Ahmet Ertürk tarafından çiçek takdim edildi. Tamamı dolu olan salondaki dinleyiciler Nazilli Kaymakamlığı Türk Sanat Müziği Korosunu dakikalarca ayakta alkışladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.