Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yusuf Güney hayranları ile Forum Aydın’da Buluştu

MAGAZİN 16.02.2017 - 08:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3120+ kez okundu.
 

Yusuf Güney hayranları ile Forum Aydın’da Buluştu

Forum Aydın’ın Sevgililer Günü kapsamında düzenlediği konserde ünlü şarkıcı Yusuf Güney hayranları ile buluştu, en sevilen şarkılarını Aydınlılar için söyledi.

AYDIN- Aydın'ın alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın, Sevgililer Günü’nü Yusuf Güney ile kutladı. Yusuf Güney, mini konserinde sevilen şarkılarını seslendirdikten sonra imza gününde hayranlarıyla buluşarak bolca fotoğraf çektirdi. Sevilen sanatçıyı izlemeye gelen hayranları Yusuf Güney’e büyük sevgi gösterdi. Hediyelere olta attılar Forum Aydın’ın Sevgililer Günü’ne özel yarışmasında çiftler hediye havuzunda en güzel hediyeyi yakalamak için birlikte yarıştı. Eğlenceli görüntülere sahne olan yarışmada 4 çift pırlanta yüzük kazandı; diğer katılımcılar sinema bileti, hediye çekleri kazanma fırsatı buldu. Forum Aydın, eğlence dolu aktiviteler düzenlemeye devam edecek.
Forum Aydın’ın Sevgililer Günü kapsamında düzenlediği konserde ünlü şarkıcı Yusuf Güney hayranları ile buluştu, en sevilen şarkılarını Aydınlılar için söyledi.

AYDIN- Aydın'ın alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın, Sevgililer Günü’nü Yusuf Güney ile kutladı. Yusuf Güney, mini konserinde sevilen şarkılarını seslendirdikten sonra imza gününde hayranlarıyla buluşarak bolca fotoğraf çektirdi. Sevilen sanatçıyı izlemeye gelen hayranları Yusuf Güney’e büyük sevgi gösterdi.

Hediyelere olta attılar

Forum Aydın’ın Sevgililer Günü’ne özel yarışmasında çiftler hediye havuzunda en güzel hediyeyi yakalamak için birlikte yarıştı. Eğlenceli görüntülere sahne olan yarışmada 4 çift pırlanta yüzük kazandı; diğer katılımcılar sinema bileti, hediye çekleri kazanma fırsatı buldu.

Forum Aydın, eğlence dolu aktiviteler düzenlemeye devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.