Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yusuf Güney Forum Aydın’a geliyor

SANAT 09.02.2017 - 22:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3606+ kez okundu.
 

Yusuf Güney Forum Aydın’a geliyor

Forum Aydın Sevgililer Günü’nün romantizmini alışveriş merkezine taşıyor. 11-12 Şubat’ta Forum Aydın ziyaretçileri aşk, müzik ve eğlence dolu bir hafta sonu geçirecek.

AYDIN- Aydın'ın alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın, Sevgililer Günü’nü kutluyor. 11-12 Şubat tarihinde Sevgililer Günü için hazırlanan eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Sevgililer Günü’ne özel yarışmada çiftler birlikte hem yarışıp hem de eğlenip sürpriz hediyeler kazanacak. 14.00- 19.00 saatleri arasında gerçekleşecek yarışmada kalp şeklindeki hediye havuzunda armağanları yakalamayı başaran çiftler, sürpriz hediyelerin sahibi olacak. Sürpriz hediyeler içinde pırlanta yüzük, hediye çekleri ve sinema bileti bulunuyor. 11 Şubat günü saat 15.00’te ise sevilen şarkıcı Yusuf Güney, en güzel şarkılarını Forum Aydın ziyaretçileri için söyleyecek. Yusuf Güney, mini konserde sevilen şarkılarını seslendirdikten sonra imza gününde hayranlarıyla buluşarak bolca fotoğraf çektirecek. Aşk dolu bir hafta sonu geçirmek isteyen tüm Aydınlılar, Forum Aydın’a davetli.
Forum Aydın Sevgililer Günü’nün romantizmini alışveriş merkezine taşıyor. 11-12 Şubat’ta Forum Aydın ziyaretçileri aşk, müzik ve eğlence dolu bir hafta sonu geçirecek.

AYDIN- Aydın'ın alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın, Sevgililer Günü’nü kutluyor. 11-12 Şubat tarihinde Sevgililer Günü için hazırlanan eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

Sevgililer Günü’ne özel yarışmada çiftler birlikte hem yarışıp hem de eğlenip sürpriz hediyeler kazanacak. 14.00- 19.00 saatleri arasında gerçekleşecek yarışmada kalp şeklindeki hediye havuzunda armağanları yakalamayı başaran çiftler, sürpriz hediyelerin sahibi olacak. Sürpriz hediyeler içinde pırlanta yüzük, hediye çekleri ve sinema bileti bulunuyor.

11 Şubat günü saat 15.00’te ise sevilen şarkıcı Yusuf Güney, en güzel şarkılarını Forum Aydın ziyaretçileri için söyleyecek. Yusuf Güney, mini konserde sevilen şarkılarını seslendirdikten sonra imza gününde hayranlarıyla buluşarak bolca fotoğraf çektirecek.

Aşk dolu bir hafta sonu geçirmek isteyen tüm Aydınlılar, Forum Aydın’a davetli.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.