Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yürüyen hazine!

SAĞLIK 24.01.2015 - 10:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2907+ kez okundu.
 

Yürüyen hazine!

Kuyumcular JEWEX'te parlayacak

6. Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı (JEWEX 2015), İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda başladı. Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, Türk kuyumculuk endüstrisinin üretim ve pazarlama gücünü fuarda ortaya koyacağını söyledi. Gençer, sektördeki çalkantılı dönemde tanıtım, üretim planlaması ve ileriye hamle yapabilen firmaların rakipleri karşısında bir adım daha öne geçtiğini dile getirdi. Gençer, "Biz sektörün önde gelenleriyle birlikte ilk fuarı düzenlediğimizde, dünyayı kasıp kavuran bir ekonomik kriz yaşanıyordu. O dönemde krizin reçetesini hep birlikte bu fuar alanında yazmıştık. Sektör yine çalkantılı bir süreç yaşıyor. Bu süreçten yine firmalarımızın güçlü çıkmasını sağlayacak formülleri burada birlikte oluşturacağız" dedi. Gencer, etkinlikler, defileler ve kuyumculuk zirvesiyle sektörün vizyonunu ortaya koyacaklarını belirtti. Konuşmaların ardından koreografisini Akif Örük'ün üstlendiği defilede Rönesans Ajans mankenleri podyuma çıktı. Ardından da protokol üyeleri, mankenler, sektör paydaşları ve organizasyonu destekleyenler podyumda JEWEX 2015 açılış kurdelesini kesti.  22 ayar elbise! JEWEX 2015'in ilk gününe 22 ayar değerinde ve 3 kilogram ağırlığındaki altın elbise damgasınhı vurdu. İzmirli manken Seden Arslan'ın üzerinde sergilenen 150 bin dolarlık elbise, yakut ve pırlantalarla bezenmiş, 200 bin dolarlık altın taç ile süslendi.
Kuyumcular JEWEX'te parlayacak

6. Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı (JEWEX 2015), İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda başladı. Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, Türk kuyumculuk endüstrisinin üretim ve pazarlama gücünü fuarda ortaya koyacağını söyledi. Gençer, sektördeki çalkantılı dönemde tanıtım, üretim planlaması ve ileriye hamle yapabilen firmaların rakipleri karşısında bir adım daha öne geçtiğini dile getirdi. Gençer, "Biz sektörün önde gelenleriyle birlikte ilk fuarı düzenlediğimizde, dünyayı kasıp kavuran bir ekonomik kriz yaşanıyordu. O dönemde krizin reçetesini hep birlikte bu fuar alanında yazmıştık. Sektör yine çalkantılı bir süreç yaşıyor. Bu süreçten yine firmalarımızın güçlü çıkmasını sağlayacak formülleri burada birlikte oluşturacağız" dedi. Gencer, etkinlikler, defileler ve kuyumculuk zirvesiyle sektörün vizyonunu ortaya koyacaklarını belirtti.

Konuşmaların ardından koreografisini Akif Örük'ün üstlendiği defilede Rönesans Ajans mankenleri podyuma çıktı. Ardından da protokol üyeleri, mankenler, sektör paydaşları ve organizasyonu destekleyenler podyumda JEWEX 2015 açılış kurdelesini kesti. 

22 ayar elbise!

JEWEX 2015'in ilk gününe 22 ayar değerinde ve 3 kilogram ağırlığındaki altın elbise damgasınhı vurdu. İzmirli manken Seden Arslan'ın üzerinde sergilenen 150 bin dolarlık elbise, yakut ve pırlantalarla bezenmiş, 200 bin dolarlık altın taç ile süslendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.