Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

YÜREKLERE DOKUNMAKTIR BELEDİYECİLİK

GÜNCEL 13.09.2016 - 20:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3240+ kez okundu.
 

YÜREKLERE DOKUNMAKTIR BELEDİYECİLİK

Sosyal belediyeciliğin mimarı haline gelen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yine yüreklere dokundu.

Aydının Germencik ilçesine bağlı Turanlar Mahallesi'nde oturan yeni evli Turan-Filiz Can çiftçine ait müstakil evde belirlenemeyen bir nedenden dolayı evi ve eşyalarının yanmasıyla mahalle halkının yürekleri burkulmuştu. Mahalle Muhtarı Himmet İzmir ve mahalle halkı, genç çifte yine aynı mahalleden geçici bir ev temin ederek yerleştirdiler. Ev ve eşyalarının tamamen yanmasıyla yatacak yatakları, yemek yiyecek kap kaçakları bile kalmayan Turan ve Filiz Can çiftine Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu sahip çıktı. CHP Germincik İlçe Başkanı Mehmet Bozdağ, "Germencik AYBA yetkilileri ile ilçe Başkanlığı olarak konunun üzerinde hassasiyetle duruyoruz. Yeni açacak olduğumuz yardım hesabına Germencikli tüm yardımsever vatandaşlarımızın iştirak edeceğini düşündüklerini ifade etti. CHP Germencik İlçe Başkanı Mehmet Bozdağ, "Konuyu öğrenen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Özlem Çerçioğlu olayı öğrenir öğrenmez bu evi yanan gençlere ilk etapta oturma, yatak odası gurubu ve dolapları gönderdi. Beyaz eşyaları da önümüzdeki günlerde gelecek o hesapta toplanan parayı da ev yapımında kullanacağız" dedi.
Sosyal belediyeciliğin mimarı haline gelen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yine yüreklere dokundu.

Aydının Germencik ilçesine bağlı Turanlar Mahallesi'nde oturan yeni evli Turan-Filiz Can çiftçine ait müstakil evde belirlenemeyen bir nedenden dolayı evi ve eşyalarının yanmasıyla mahalle halkının yürekleri burkulmuştu. Mahalle Muhtarı Himmet İzmir ve mahalle halkı, genç çifte yine aynı mahalleden geçici bir ev temin ederek yerleştirdiler. Ev ve eşyalarının tamamen yanmasıyla yatacak yatakları, yemek yiyecek kap kaçakları bile kalmayan Turan ve Filiz Can çiftine Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu sahip çıktı.

CHP Germincik İlçe Başkanı Mehmet Bozdağ, "Germencik AYBA yetkilileri ile ilçe Başkanlığı olarak konunun üzerinde hassasiyetle duruyoruz. Yeni açacak olduğumuz yardım hesabına Germencikli tüm yardımsever vatandaşlarımızın iştirak edeceğini düşündüklerini ifade etti. CHP Germencik İlçe Başkanı Mehmet Bozdağ, "Konuyu öğrenen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Özlem Çerçioğlu olayı öğrenir öğrenmez bu evi yanan gençlere ilk etapta oturma, yatak odası gurubu ve dolapları gönderdi. Beyaz eşyaları da önümüzdeki günlerde gelecek o hesapta toplanan parayı da ev yapımında kullanacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.