Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Yunanistan’a kaçarken yakalandı, tutuklandı

ASAYİŞ 23.05.2018 - 11:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2839+ kez okundu.
 

Yunanistan’a kaçarken yakalandı, tutuklandı

Kuşadası Körfezi’nden yasa dışı yollarla Yunanistan’a kaçarken kendisi gibi Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeleriyle birlikte yakalanan bir kadın çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

AYDIN-  Yunanistan’ın Sisam Adası’na kaçarken yakalanan FETÖ üyelerinden biri olan A.D., sorgulamasının tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edildi. A.D., "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklandı. Mahkeme kararıyla süre alınan ve aralarında eski Boztepe Kaymakamı Cihan Kayaalp’in de bulundu diğer FETÖ üyesi zanlıların ise sorgulamaları sürüyor. 20 Mayıs’ta deniz ortasında gözaltına alınmışlardı Kuşadası Sahil Güvenlik Komutanlığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı ortak operasyonla, Kuşadası açıklarında 12 kişinin içinde bulunduğu fiber tekne durdurulmuş, teknedeki 5'i çocuk, 3'ü kadın 12 FETÖ üyesi yakalanmıştı. Yunanistan’ın Sisam Adası’na kaçmaya çalışırken gözaltına alınan FETÖ üyelerinin meslekten ihraç edilen ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan eski Boztepe Kaymakamı Cihan Kayaalp, FETÖ'nün kapatılan okullarında öğretmenlik yapan ve hakkında yakalama kararı olan F.H., meslekten ihraç edilen eski öğretmen S.K., meslekten ihraç edilen ve hakkında yakalama kararı bulunan eski vergi müfettişi F.T., "örgüt üyesi olmak" suçundan aranan ev hanımı A.D., meslekten ihraç edilen Kredi ve Yurtlar Kurumu eski müfettiş yardımcısı M.E. olduğu belirlenmişti.
Kuşadası Körfezi’nden yasa dışı yollarla Yunanistan’a kaçarken kendisi gibi Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeleriyle birlikte yakalanan bir kadın çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

AYDIN-  Yunanistan’ın Sisam Adası’na kaçarken yakalanan FETÖ üyelerinden biri olan A.D., sorgulamasının tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edildi. A.D., "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklandı. Mahkeme kararıyla süre alınan ve aralarında eski Boztepe Kaymakamı Cihan Kayaalp’in de bulundu diğer FETÖ üyesi zanlıların ise sorgulamaları sürüyor.

20 Mayıs’ta deniz ortasında gözaltına alınmışlardı

Kuşadası Sahil Güvenlik Komutanlığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı ortak operasyonla, Kuşadası açıklarında 12 kişinin içinde bulunduğu fiber tekne durdurulmuş, teknedeki 5'i çocuk, 3'ü kadın 12 FETÖ üyesi yakalanmıştı.

Yunanistan’ın Sisam Adası’na kaçmaya çalışırken gözaltına alınan FETÖ üyelerinin meslekten ihraç edilen ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan eski Boztepe Kaymakamı Cihan Kayaalp, FETÖ'nün kapatılan okullarında öğretmenlik yapan ve hakkında yakalama kararı olan F.H., meslekten ihraç edilen eski öğretmen S.K., meslekten ihraç edilen ve hakkında yakalama kararı bulunan eski vergi müfettişi F.T., "örgüt üyesi olmak" suçundan aranan ev hanımı A.D., meslekten ihraç edilen Kredi ve Yurtlar Kurumu eski müfettiş yardımcısı M.E. olduğu belirlenmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.