Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Yunan adalarına geçeceklerdi

ASAYİŞ 02.11.2019 - 10:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2988+ kez okundu.
 

Yunan adalarına geçeceklerdi

95 düzensiz göçmen Sahil Güvenlik uçağı sayesinde yakalandı.

AYDIN - Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, Sahil Güvenlik uçağının yaptığı denetimlerde yasa dışı yollardan Yunan adalarına geçmeye çalışan 95 düzensiz göçmen yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Sahil Güvenlik Komutanlığı’na ait uçak tarafından Aydın’ın Kuşadası İlçesi açıklarında gerçekleştirilen denetimlerde iki ayrı bölgede seyreden lastik botlar içerisinde bir grup düzensiz göçmen bulunduğu tespit edildi. Görevlendirilen Sahil Güvenlik botu tarafından müdahale edilen ilk botta 34’ü Suriye ve 3’ü Irak uyruklu 37 ve ikinci botta ise 35’i Suriye, 16’sı Kuveyt, 3’ü Filistin, 2’si Irak ve 2’si de Eritre uyruklu 58 düzensiz göçmen yakalandı. Yasa dışı yollardan Yunan adalarına geçmeye çalışırken yakalanan 30’u erkek, 20 kadın ve 45’i çocuk 95 düzensiz göçmen, ihtiyaçları giderildikten sonra gerekli işlemleri için İl Göç İdaresi’ne sevk edildi.
95 düzensiz göçmen Sahil Güvenlik uçağı sayesinde yakalandı.

AYDIN - Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, Sahil Güvenlik uçağının yaptığı denetimlerde yasa dışı yollardan Yunan adalarına geçmeye çalışan 95 düzensiz göçmen yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Sahil Güvenlik Komutanlığı’na ait uçak tarafından Aydın’ın Kuşadası İlçesi açıklarında gerçekleştirilen denetimlerde iki ayrı bölgede seyreden lastik botlar içerisinde bir grup düzensiz göçmen bulunduğu tespit edildi. Görevlendirilen Sahil Güvenlik botu tarafından müdahale edilen ilk botta 34’ü Suriye ve 3’ü Irak uyruklu 37 ve ikinci botta ise 35’i Suriye, 16’sı Kuveyt, 3’ü Filistin, 2’si Irak ve 2’si de Eritre uyruklu 58 düzensiz göçmen yakalandı.

Yasa dışı yollardan Yunan adalarına geçmeye çalışırken yakalanan 30’u erkek, 20 kadın ve 45’i çocuk 95 düzensiz göçmen, ihtiyaçları giderildikten sonra gerekli işlemleri için İl Göç İdaresi’ne sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.