Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yüksel Tikbaş'ın mutlu günü

GENEL 25.04.2019 - 16:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 5508+ kez okundu.
 

Yüksel Tikbaş'ın mutlu günü

Aydın’ın siyaset ve iş dünyasının yakinen tanıdığı Yüksel Tikbaş, oğlunu evlendirdi.

AYDIN- Koçarlı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Polis Memuru, Yüksel Tikbaş’ın Oğlu Fuat Tikbaş, ADÜ’de hemşirelik yapan Pelin Karaatlı ile dünya evine girdi. Pelin Karaatlı’nın nikâh şahitliğini Sefahat Akyol ve ADÜ Rektörü Osman Selçuk Aldemir yaparken, Fuat Tikbaş’ın şahitliğini ise Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ve Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan yaptı. Fuat Tikbaş ve Pelin Karaatlı’nın zeybek dansı izleyenlerden büyük beğeni topladı. Safir Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğünde konuklar gece boyunca doyasıya eğlendi.
Aydın’ın siyaset ve iş dünyasının yakinen tanıdığı Yüksel Tikbaş, oğlunu evlendirdi.

AYDIN- Koçarlı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Polis Memuru, Yüksel Tikbaş’ın Oğlu Fuat Tikbaş, ADÜ’de hemşirelik yapan Pelin Karaatlı ile dünya evine girdi. Pelin Karaatlı’nın nikâh şahitliğini Sefahat Akyol ve ADÜ Rektörü Osman Selçuk Aldemir yaparken, Fuat Tikbaş’ın şahitliğini ise Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ve Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan yaptı.

Fuat Tikbaş ve Pelin Karaatlı’nın zeybek dansı izleyenlerden büyük beğeni topladı. Safir Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğünde konuklar gece boyunca doyasıya eğlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.