Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yörüklerden AK Parti Efeler’e ziyaret

SİYASET 11.04.2018 - 14:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3009+ kez okundu.
 

Yörüklerden AK Parti Efeler’e ziyaret

Aydın Efeler Yörükler ve Türkmenler Derneği Başkanı Mevlüt Kenar, dernek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı’yı ziyaret etti.

AYDIN- AK Parti Efeler İlçe TeşkilatI binasında gerçekleşen ziyarette, Aydın Efeler Yörükler ve Türkmenler Derneği Başkanı Mevlüt Kenar Başkan Gülaştı’ya, “Yörüklerin simgesi Poşu” bağladı. AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, “Aydın Efeler Yörükler ve Türkmenler Derneği Başkanı Mevlüt Kenar ve yöneticilerine bize yapmış oldukları bu ziyaretten dolayı partim ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Yörükler bu memleketin değeri ve vatan savunmasında en ön safta yer almışlardır. İlimizde yaşayan Yörüklerimizin her daim yanındayız, başkanımla bu konuda görüş alışverişi içindeyiz” dedi. Aydın Efeler Yörükler ve Türkmenler Derneği Başkanı Mevlüt Kenar ise, “Sayın Başkan Çağatay Gülaştı kardeşimize dernek olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istiyorduk. Gerek başkanımın gerekse bizim iş yoğunluğumuz sebebiyle ziyaretimizi ancak yapabiliyoruz. Kendileriyle Efeler ilçemizde yaşayan Yörüklerimizle ilgili çalışmalarımızı paylaştık. Kendisi de her zaman bizim yanımızda olduğunu ifade etti. Kendisine de görevinde başarılar diledik. 
Aydın Efeler Yörükler ve Türkmenler Derneği Başkanı Mevlüt Kenar, dernek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı’yı ziyaret etti.

AYDIN- AK Parti Efeler İlçe TeşkilatI binasında gerçekleşen ziyarette, Aydın Efeler Yörükler ve Türkmenler Derneği Başkanı Mevlüt Kenar Başkan Gülaştı’ya, “Yörüklerin simgesi Poşu” bağladı.

AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, “Aydın Efeler Yörükler ve Türkmenler Derneği Başkanı Mevlüt Kenar ve yöneticilerine bize yapmış oldukları bu ziyaretten dolayı partim ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Yörükler bu memleketin değeri ve vatan savunmasında en ön safta yer almışlardır. İlimizde yaşayan Yörüklerimizin her daim yanındayız, başkanımla bu konuda görüş alışverişi içindeyiz” dedi.

Aydın Efeler Yörükler ve Türkmenler Derneği Başkanı Mevlüt Kenar ise, “Sayın Başkan Çağatay Gülaştı kardeşimize dernek olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istiyorduk. Gerek başkanımın gerekse bizim iş yoğunluğumuz sebebiyle ziyaretimizi ancak yapabiliyoruz. Kendileriyle Efeler ilçemizde yaşayan Yörüklerimizle ilgili çalışmalarımızı paylaştık. Kendisi de her zaman bizim yanımızda olduğunu ifade etti. Kendisine de görevinde başarılar diledik. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.