Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yörük Ali Efe’nin torunları, Erürker’i kucakladı

SİYASET 03.10.2015 - 19:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3036+ kez okundu.
 

Yörük Ali Efe’nin torunları, Erürker’i kucakladı

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Hakan Çağlar Erürker’e,”Yörük Ali Efe’nin” torunları bağırlarına bastılar.

1 Kasım Erken Genel Seçimleri öncesi AK Parti Aydın Milletvekili Adayı olan ve seçim çalışmaları çerçevesinde Yenipazar ilçesine ziyarette bulundu. Yoğun bir sevgiyle karşılanan Erürker. “Partililerine ve vatandaşlara teşekkür etti. Erürker’in ilçeye yaptığı ziyarette AK Parti Aydın İl Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Aktakka’ da eşlik etti. AK Parti Yenipazar İlçe Başkanı Mehmet Somer ve Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları da Milletvekili Adayı Erürker’i esnaf ziyaretinde yalnız bırakmadılar. 7 Haziran sonrası, “ülkemiz her alanda sıkıntılar yaşıyor” Erürker yaptığı açıklamasında şu sözleri yer verdi, “Yenipazar İlçemize yaptığımız ziyaretimizde ilçe esnaflarımız ve vatandaşlarımızla sohbet ederek tamamladık. Türkiye’nin 7 Haziran seçimlerinden sonraki süreçte ülke olarak her alanda yaşadığımız sıkıntılarımızı vatandaşlarımıza anlattık. 1 Kasım Genel Seçiminde vatandaşlarımızın partimize destek vermelerini, Türkiye’nin şuandaki içinde bulunduğu sıkıntılı dönemden biran önce kurtulması gerektiğini insanlarımızla paylaştık. Ziyaretimiz genel anlamıyla çok verimli oldu. Bu bağlamda, büyüklerimizin ellerinden, yavrularımızın gözlerinden öptük. Ziyaretimiz esnasında bizlere eşlik eden Yenipazar Belediye Başkanımız, AK Parti İlçe Teşkilat Başkanımız, Kadın Kolları ile Gençlik Kolları Başkanımız, İlçe Teşkilat mensuplarımız ve bizleri sevgiyle kucaklayan, bağrına basan tüm hemşerilerimiz ve gönüldaşlarımıza can-ı gönülden şükranlarımı sunar, teşekkürlerimi sunarım” dedi. Belediyenin önündeki boşlukta Top oynayan çocuklar “Erürker’i top oynamaya” davet ettiler. Çocuklarla karşılıklı maç yapan Erürker çocuklarında gönüllerini aldı. 
AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Hakan Çağlar Erürker’e,”Yörük Ali Efe’nin” torunları bağırlarına bastılar.

1 Kasım Erken Genel Seçimleri öncesi AK Parti Aydın Milletvekili Adayı olan ve seçim çalışmaları çerçevesinde Yenipazar ilçesine ziyarette bulundu.

Yoğun bir sevgiyle karşılanan Erürker. “Partililerine ve vatandaşlara teşekkür etti.

Erürker’in ilçeye yaptığı ziyarette AK Parti Aydın İl Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Aktakka’ da eşlik etti.

AK Parti Yenipazar İlçe Başkanı Mehmet Somer ve Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları da Milletvekili Adayı Erürker’i esnaf ziyaretinde yalnız bırakmadılar.

7 Haziran sonrası, “ülkemiz her alanda sıkıntılar yaşıyor”

Erürker yaptığı açıklamasında şu sözleri yer verdi, “Yenipazar İlçemize yaptığımız ziyaretimizde ilçe esnaflarımız ve vatandaşlarımızla sohbet ederek tamamladık. Türkiye’nin 7 Haziran seçimlerinden sonraki süreçte ülke olarak her alanda yaşadığımız sıkıntılarımızı vatandaşlarımıza anlattık. 1 Kasım Genel Seçiminde vatandaşlarımızın partimize destek vermelerini, Türkiye’nin şuandaki içinde bulunduğu sıkıntılı dönemden biran önce kurtulması gerektiğini insanlarımızla paylaştık. Ziyaretimiz genel anlamıyla çok verimli oldu. Bu bağlamda, büyüklerimizin ellerinden, yavrularımızın gözlerinden öptük. Ziyaretimiz esnasında bizlere eşlik eden Yenipazar Belediye Başkanımız, AK Parti İlçe Teşkilat Başkanımız, Kadın Kolları ile Gençlik Kolları Başkanımız, İlçe Teşkilat mensuplarımız ve bizleri sevgiyle kucaklayan, bağrına basan tüm hemşerilerimiz ve gönüldaşlarımıza can-ı gönülden şükranlarımı sunar, teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Belediyenin önündeki boşlukta Top oynayan çocuklar “Erürker’i top oynamaya” davet ettiler. Çocuklarla karşılıklı maç yapan Erürker çocuklarında gönüllerini aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.